- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bedibazsa
senior tag
válasz
Limpii922 #23 üzenetére
Ez nem igaz. Én jelenleg pl. EE-nél vagyok conctractban, de ahogy letelt októberben, maradok az EE-nél, csak PAYG ügyfél leszek. Rengetegen használnak prepaid szolgáltatást a nagyokon belül is. Sokkal jobban megéri, nincs éves áremelés - nekem abból lett elegem, ahogy sokaknak is.
-
En a 14-es szeriabol is amerikait vettem. Tokeletes az e-sim es gyakorlatilag barmelyik orszagba megyek a vilagon, ket kattintas es van prepaid kartyam.
-
ricsike_p20
tag
Most nézem, svédországban kb az összes szolgáltatónál elérhető az eSIM.
-
-
-
Shyciii
veterán
Nem értem mi a probléma a telefon költözésekor. Most váltottam S22-ről 13 Pro-ra. S22 alól esim törlése kb 10 mp. Telekom alkalmazásban QR kód kérése kb 5mp. Email megérkezik kb 10mp. Iphone-ba felviszem kb 7mp. Ennyi. Nincs itt semmi hosszas szívás telefon váltásakor.
-
-
Így van, pont én is nézegettem, van-e értelme samu watch-ot vennem: hát nincs, egy év alatt rákölteném egy második óra árát csak az előfizetésre. Dugják fel m.guknak. Persze nanoSIM-es normális óra nincs, csak ultradzsunka kínai kacatok.
10: én optimista vagyok, idővel ki fog ez alakulni.
-
-
Garada
őstag
Már most is esimet használok a magán T-s csomagomban.
Viszont a céges kártyám fizikai sim még, így nagyon jól jön, hogy ezzel a hibrid megoldással jelenleg ezt még meg tudom oldani. Szerintem vagyunk még így egy páran, hogy ha esimet is használunk, azért jó ha megvan még a fizikai opció is mellé. -
válasz
killertibi #3 üzenetére
YMMV/jókora szívások várhatók:
"eSIM transferring is also available for Android phones, but the exact procedure depends on the phone manufacturer and the cellular carrier.
With some carriers, you have to request a transfer, and they will send you a QR code to your registered email. You have to scan the QR code with your new phone’s eSIM app, and it will take some time for your old phone’s eSIM plan to get deactivated and for it to get activated on your new phone." [link] -
nozs23
addikt
válasz
killertibi #3 üzenetére
Nem tudod.
-
killertibi
tag
Nem vágom az e-simet, szóval ezt át tudom "tenni" egyik telefonból a másikba, ha mondjuk lemerül a készülék, vagy akkor így jártam amíg nem jutok töltőhöz?
-
És a dual SIM kérdése?
Mert ha eSIMből is kettő kell, akkor azt az Apple-nek kellene beleraknia. Ha elég egy, akkor viszont a szolgáltatóváltós nyavalygást nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Filmvilág
- AliExpress tapasztalatok
- Motoros topic
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 13 mini 128GB gyári független ÚJ akku 12 hónap jótállás
- 3 hónapos iPhone 16 Pro 128GB Natural Titan+ tokok+Spigen üveg+Airpods Pro 2
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/128GB 100% hibátlan!
- Red Magic 10 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest