Hirdetés
- Megérkezett az új Google Wallet
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
Hirdetés
-
Copycat teszt
gp Egy frissen örökbefogadott menhelyi macska egy furcsa helyzet áldozatává válik, amikor másolata úgy dönt, hogy átveszi helyét a házban.
-
Ezúttal versenyeztette a cégeket a következő PlayStation kapcsán a Sony
ph A Reuters szerint az Intel versenyben is volt, de végül elbuktak az AMD-vel szemben.
-
Gátoljuk meg játékaink halálát!
lo A cél az, hogy a kiadók és az értékesítők a videójátékokat működőképes (játszható) állapotban hagyják.
Új hozzászólás Aktív témák
-
És a dual SIM kérdése?
Mert ha eSIMből is kettő kell, akkor azt az Apple-nek kellene beleraknia. Ha elég egy, akkor viszont a szolgáltatóváltós nyavalygást nem értem.
A tej élet, erő, egészség.
-
killertibi
tag
Nem vágom az e-simet, szóval ezt át tudom "tenni" egyik telefonból a másikba, ha mondjuk lemerül a készülék, vagy akkor így jártam amíg nem jutok töltőhöz?
-
nozs23
addikt
-
t72killer
titán
válasz killertibi #3 üzenetére
YMMV/jókora szívások várhatók:
"eSIM transferring is also available for Android phones, but the exact procedure depends on the phone manufacturer and the cellular carrier.
With some carriers, you have to request a transfer, and they will send you a QR code to your registered email. You have to scan the QR code with your new phone’s eSIM app, and it will take some time for your old phone’s eSIM plan to get deactivated and for it to get activated on your new phone." [link]30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Garada
őstag
Már most is esimet használok a magán T-s csomagomban.
Viszont a céges kártyám fizikai sim még, így nagyon jól jön, hogy ezzel a hibrid megoldással jelenleg ezt még meg tudom oldani. Szerintem vagyunk még így egy páran, hogy ha esimet is használunk, azért jó ha megvan még a fizikai opció is mellé. -
-
t72killer
titán
Így van, pont én is nézegettem, van-e értelme samu watch-ot vennem: hát nincs, egy év alatt rákölteném egy második óra árát csak az előfizetésre. Dugják fel m.guknak. Persze nanoSIM-es normális óra nincs, csak ultradzsunka kínai kacatok.
10: én optimista vagyok, idővel ki fog ez alakulni.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
t72killer
titán
"Csomag" - na ezaz, nekem nem kell semmiféle csomag, jelenleg 5£/hó fizetek 1000 uk, 100 nemzetközi percért +3gb netért úgy, h bármelyik hónapban megszakítható a cucc - felét se használom ki, azaz minden fillér efölött ablakon kidobott pénz.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Shyciii
veterán
Nem értem mi a probléma a telefon költözésekor. Most váltottam S22-ről 13 Pro-ra. S22 alól esim törlése kb 10 mp. Telekom alkalmazásban QR kód kérése kb 5mp. Email megérkezik kb 10mp. Iphone-ba felviszem kb 7mp. Ennyi. Nincs itt semmi hosszas szívás telefon váltásakor.
-
ricsike_p20
tag
Most nézem, svédországban kb az összes szolgáltatónál elérhető az eSIM.
Huawei P8-9-10-20_____ Galaxy S10e,.. S20 FE 5G,.. S21FE - i13mini - i14.
-
veterán
En a 14-es szeriabol is amerikait vettem. Tokeletes az e-sim es gyakorlatilag barmelyik orszagba megyek a vilagon, ket kattintas es van prepaid kartyam.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
bedibazsa
senior tag
válasz Limpii922 #23 üzenetére
Ez nem igaz. Én jelenleg pl. EE-nél vagyok conctractban, de ahogy letelt októberben, maradok az EE-nél, csak PAYG ügyfél leszek. Rengetegen használnak prepaid szolgáltatást a nagyokon belül is. Sokkal jobban megéri, nincs éves áremelés - nekem abból lett elegem, ahogy sokaknak is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megérkezett az új Google Wallet
- Milyen monitort vegyek?
- Viccrovat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux kezdőknek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Egyre több piacra eljut az eredetileg korlátozott Ryzen 5 7600X3D
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen