- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
"Maga az épület pedig egy high tech félvezető gyárnál se sokkal komplexebb szerintem"
Szerintem és valszeg szerintük is sokkal burvábbak az igények. Tényleg a legózzuk össze a gyárépületet böngészőből dologhoz hasonlítod a világ legfejlettebb és legérzékenyebb gyárát? Nóóóóórmááális?
De az költségekhez egy vicces hozzátétel, hogy Musk legutóbbi kifizetéséből 3 gyárat felépíthetne. Szóval van akinek ez sok pénz, van akinek nem.
Ez nem egy autó gyár ami a saját területén lehet state of the art. Tejüzem is lehet state of the art, csak hát más a kategória.#42ddekany: Szerintem aki kicsit is ért hozzá az tudja hogy ettől még belátható időn kívül vagyunk.
-
Ribi
nagyúr
AI nem olyan mint a kripto, hogy cseréljünk le egy mostani rendszert. AI szimplán a mostani adatok feldolgozásának egy következő lépcsője. És hát minél több ember, minél több eszköz, annál több adat és annál jobb adatfeldolgozás kell. Ennek fejlődése még nagyon odébb van. AI nem ma indult, csak régen másként hívták.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magisk
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest