Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• LucifeI2

őstag

válasz ESP #5 üzenetére

Aki profi az más...
    Amúgy szeretem a profikat, vagy az olyannak tűnő játékosokat...jobb ellenük játszani, mert egyetlen frag is felér egy gyönyörrel és mitagadás sokat lehet tanulni tőlük...pl. a killcam-ből!!!

:R
    Kár hogy ezt sokan nem így gondolják, hanem ha az embernek publicra támad a kedve, már rögtön anyáznak..... :(

Amúgy MSN-be is van csít! Nekem sokszor van olyan hogy ha ír vki és bent van a powerstrip akkor így elkezd villogni a kép, és átlátok a falon... mondjuk csak 7.0-ba volt 7.5-be már nem tapasztalom. :U DE én még akkor sem lőttem le az embert pedig aztecon láttam 3 embert fakapu előtt... de nem lőttem rájuk mert tudtam hogy az nem lenne fair :)

Amúgy én sem értem mi benne a jó. Semmi élvezet nincsen benne... Én annál jobban élvezem a játékot minél nehezebb az ellenfél. Mindent beleadok és még jobban koncentrálok.

Ja, és a legszánalmasabb eset, amikor felvettem a demót a gyerekról (aimozott) aztán vissza mentem gamelni, és ő csíterezett le engem.... Hát én ott olyat röhögtem a gép előtt. Szánalmas... ő csítel és még van pofája nekem beosztani hogy én csítelek. A sok gyökér csapattársa meg nem vote-olta ki a gyökeret, hanem le sem szarták hogy csíter van köztük.... a fele banda meg észe sem vette a CT-k közül....

És én is csatlakoznék az előttem szólohoz:

...soha nem szállok rá senkire és nem bántok meg senkit...SZERETEK multizni...SZERETEM a versenyt...még ha nem is nyerek...
    és hozzáfűzöm, hogy: és minden tőlem telhetőt megteszek a csapatomért, és én SOHA nem adom fel.
    ( emberek ha 8-0 ra vezet az ellen nem kell rögtön feladni.. még egy 11-1 es bukott oldal után is lehet fordítani)

ui.:Egyetlen egy dologra viszont jó a WH. Movie készítéshez. :U

Új hozzászólás Aktív témák