- Mobil flották
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- MIUI / HyperOS topik
- Különleges élményre invitál az Apple
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
_XXXXX_
tag
válasz
peterszky
üzenetére
Az biztos hogy obj-n elég rosz ötlet ha bevan kapcsolva a FF. Egyszer én is felmentem egy ilyen szerverre ...pár szor lelőttek mondom itt jobban kell figyelni....aztán bementem egy ajtón megláttam van ott valaki és reflexből fejbelőttem...aztán kiderül hogy a csapat társam volt
akkor hirtelen nyomtam egy disconectet
nem nekem való ez a játék
(inkább csak néha tolom team death-ben azt kész
) Tegnap keveredtem fel újra egy szerverre nem is tudom mikor játszottam utoljára, de egész normális csapat gyült össze nem volt semmi probléma. -
peterszky
őstag
huhh, ma nagyon felhúztam magamat
igaz, nem csít miatt, hanem a bűvös betűk, amik vonzzák az idiótákat: FF On (friendly fire on
) mohaa obj serveren be volt kapcsolva az ff, hát mit ad isten csak elsült egy pár tk
. A srác ilyen néven játszott. Aki tkzhat
. Persze admin sehol, aki kickkelné és csak alliesba volt ilyen kedves ember. minden kör elején leírtott mindenkit. Egyszer, mondom, legyen egy normális kör
lenyomtam (hátába spawnoltam) erre mekkora egy büdös cigány vagyok én és elment, hát mondom b+
. legalább lelépett, nem várta ki amíg vége lett a körnek -
BigBadPlaYeR
senior tag
A CoD2 topicon keresztül kaptam 2 szervercímet, ahol amikor tudják szűrik a cheatereket:
<SEX*P!STOLS> 62.112.194.88:28990
MW*SWAT 62.112.194.88:28987 -
BigBadPlaYeR
senior tag
Hali!
Én is CoD2-zök. Singlet egyszer kivittem aztán csak multi. Elötte alap Coddal toltam, ott senkit nem csítereztem le. Egyszer nem fordult ilyen elő. De a 2-ben... azta... csipások a falat lövik, mindig pontosan arra a sarokra néznek ahol felbukkanok (miután persze falon keresztül végigkövette a fejemet), stb. De az a szörnyű, hogy ezek az emberek alapból nem tudnak játszani. Szal alapból nagyon gyéren lőnek, nem is tudnak célozni. Egyszer volt, hogy brit letette a bombát és hát becampelt ahogy ilyenkor szokás (ez ilyenkor taktika, a camperkedés más, majd azokat is szidhatjuk
) és a védő német fogtamagát és csalhatatlan ösztönnel pontosan odament ahol a brit állt, minden házon és kerítésen és utcán át. Aztán pontosan olyan helyről lőtte le, ahonnan a brit nem láthatta. Szal az ilyenektől eldurran az én agyam is. Itt ismét kiemelném, hogy elötte sose csítereztem.
Na jó, nem idegesítem magamat külön, ahhoz elég felmenni egy szerverre
Ha vki tud ajánlani jó szervert szóljon ám! Vagy akik itt összegyűltek Cod2-sök egyszer összeröffenhetnénk vmi szerveren
.PAN|BigBadPlaYeR| néven szoktam játszani
[Szerkesztve] -
ESP
őstag
UP

-
_XXXXX_
tag
Az hogy folyamatosan vannak csíterek az előfordul(főleg ha nincs admin aki helyre tenné őket). Inkább azokat a szervereket kellene fekete listára tenni ahol az admin nem cselekszik helyesen pl nem teszi ki a csalókat, vagy inkább a normálisakat teszi ki mert jobban játszik, stb. De mivel ezután jön a pb a cod2-höz utánna sokminden megváltozhat még szerintem.
-
Dizson
tag
A cod2-ben nap mint nap lehet csítereket látni. Ezért javaslom hogy csináljunk olyat hogy ha valaki lát csítereket folyamatosan azon a serveren, akkor megjegyzi a server nevét és az rákerül a Blacklist-ra.
Szóval lehet kezdeni: -
sharpapa
senior tag
MOst mohaab-oztam. Cuntdown modban nyomom, az ellennél volt a rádió. Megtalálom, berontok a szobába, a rádióson kivül kinyirok mindenkit, de kifogytam.- Előveszem a pisztolyt, és amig tárazott és egyhelyben állt, mint a 7 golyót a coltból a felyébe eresztettem, és nem fájt neki. Kirohanok az ajtón, hátrahagyok egy gránátot, felrobban visszarohanok a betárazott tomsonnal, még mindig ott van. Beleeresztek mégegy tárat, végra meghalt. Admin éppen nem volt, nem tudtam kick-eltetni. Azóta ha én vagy a bratyó megláttyuk, még ha társ is, lelőjjük.
-
Zsadi
őstag
Sziasztok!
Itt vigyázzatok:
<<-1st.B.A.D.->> Public and training server (CoD 2)
Köcsög banda...Aki egy kicsit is jól játszik, kirugdossák hogy csaló......a csalót meg bent hagyják.....NC
Cod 2-ben hamarosan jön a PB, remélem majd jól átszűri ezt a szép magyar játékostársadalmat!
''hogy pár tahó(!!!), név szerint (ezért bizonyára sokan megorrolnak rám):
kacsa
W!K
és még sokan mások...pár ellenük beadott frag után egyszerűen kivágtak...''
Én személy szerint, inkább örülök az ilyen hírnek, minthogy megorroljak rád!
Legalább tudom, kikhez, hogy viszonyuljak. Lásd a fenti példám.
Nyugodtan mehet a feketelista!
[Szerkesztve] -
Dizson
tag
Boldog új évet minden tiszta játékosnak.
Én mentem a Call of Duty 2-vel. Megyek egy pályán és a háztetőről lelő egy Thomsonnal, pedfig 10m.-re voltam tőle. És az az érdekes hogy fejre lőtt. Aztán megnéztem Speactorba.
És aztán észre vettem hogy átlát a falon. Gyórsan elmentem a serverről.
-
Studi22
aktív tag
TISZTA JÁTÉKOT MINDENKINEK 2006-BAN!
-
_XXXXX_
tag
Boldog Új Évet mindenkinek!
-
ESP
őstag
BOLDOG ÚJ ÉVET MINDEN TISZTA JÁTÉKOSNAK!!!
Tomi
-=ACK=-- COD2 ''Anti Cheat Kommando''
[Szerkesztve] -
_XXXXX_
tag
válasz
peterszky
üzenetére
hm...érdekes de ha látom honnan lő? pl velem szemben van de úgy lő hogy ah....na meg mozgok jobbra balra meg persze ő is eltalálom én is ő is de ő hamarabb megöl
lehet a rutin miatt van vagy más csít
esetleg aimbot vagy tudja a halál nem értek én a csítekhez 
Az meg hogy falon keresztül lelőnek...úgy nem nagyon jártam max úgy, hogy valami ajtó sarkán nézett ki vagy alig nézett ki és úgy lőtt le(lehet akkor is falon keresztül lőtt le, de lehet hogy csak a fegyver csövét dugta ki annyira nem szoktam megfigyelni, nemtudom)
De a WH-t nem muszály csak falon keresztül lődözésre használni elég ha csak látja hol vagyok .... és akkor lő csak amikor már valójában is lőhet vagy nem? -
_XXXXX_
tag
válasz
peterszky
üzenetére
Csapattársak csak nem lőnek le
Valamelyik nap én is voltam fent mohaa-zni unatkoztam hát nemtudom elég gyenge lett a statom, mindig csak haltam aztán valami 7/22 -es statnál kiléptem a szerverről vagy sok volt a csaló vagy nem az én napom volt
(nagyon ritkán mohaazok így nemtudom felmérni ki csal és kinem) -
peterszky
őstag
most jövök mohaa ronin serverről
volt egy csaló (wh), spectatorból figyeltem, folyamatosan a falat bámulta
szóltam neki,elment, majd 30 mp múlva visszajött egy hasonló nevű egyén aki már aimbotot is használt
gratulálok neki + a német oldalon még vagy 5 csaló volt
szövetségeseket nem figyeltem, mert csapattársakban ugye megbízik az ember
-
_XXXXX_
tag
Új játékoknál mostanában általános betegség hogy ellepik a szervereket a csalók és a nagyszájú ''ovodások'', utóbbiak elmennek hamar a következő új játék láttán. Meg most itt írjátok hogy a COD2 adminok miket művelnek...Valószínűleg ezek az adminok, szerverek, klánok...nem lesznek hosszú életűek. Egyetlen megoldás olyan szerverre menni ahol vannak ismerősök vagy régi klánok szerverei (olyanok amik COD-ban és CODUO-ban is játszottak már). Talán azokban az adminokban lehet bízni, ők csak nem fogják kidobni a tisztességes játékosokat.
[Szerkesztve] -
Dizson
tag
Szerintem inkább ezt a topicot át kéne írni : beszámolások a CoD2 serverekről
Egy héttel ez elött én is felmentem egy serverre, a sok tanulás után kikapcsolódni. Ez a story
sem különbözik a tilyedtől. Mentem a serverre amit most nem említek meg, de mentem és észrevettem hogy ott van a hapek a tetőn. Elkezdtem közelről lőni gépfegyverrel, de nem tőrtént semmi. Meg se sérült. Egyszer csak megfórdúl és egy kis pisztollyal lelő.
Mondtam is hogy haggya abba a csítelést, de nem csinált semmit. Aztán kiderűlt hogy ő egy admin. És úgy banolt ki a serverről az a .....!
Már nincs meg az a server. Egyébként én ha csítereket látok előszőr szólok hogy banolják, ha ezt nem teszik meg akkor elmegyek a serverről. -
ESP
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Nem voltál az...semmi ''off''...
Egy ''mezei'' történet:
Tegnap este gondoltam fellépek a COD2 szerverek valamelyikére egy kicsit lazítani...
A szerver neve (le*arom, hogy ki mit gondol a szerverek és a gyíkarcok megnevezéséről):
SAMO-WAR szerverére (212.92.23.127:30960) és elkezdtem játszani...
Kellett vagy 10-15 perc, mire felvettem a ritmust...
Ezután osztogattam a népet, de...
Nem voltam első...nem vagyok semmi több csak egy láma az FPS-ekben, de mégis bosszant, hogy pár tahó(!!!), név szerint (ezért bizonyára sokan megorrolnak rám):
kacsa
W!K
és még sokan mások...pár ellenük beadott frag után egyszerűen kivágtak...
Kérem szépen...ha ők üzemeltetik és fizetik a szervert csaljanak bátran (kacsa-barátom benyelt két tár skulót és röhögve lepuffantott, s még csak nem is mozgott el miközben lőttem rá), a csalásuk és a szánalmas cheat-jeik sem érdekelnek...
Én játszani és kikapcsolódni mentem (életemben utoljára) oda...
De Uram bocsá...
Nyelje le, ha még a csíter létére is leszedik...
Különben nagyon béna és óvatos vagyok a COD2-ben, tehát tőlem aztán nem kell tartaniuk a klánoknak és a kis pöcsöknek...
Ma este is elnézek...hátha akad egy jó hely...egy olyan, ahol végre megállapodhatok...
Tomi voltam... -
Kareszovics
addikt
Na!
Pont így gondoltam én is! Egy kicsit megszopatja az ember (a cél szentesíti az eszközt), aztán ha tényleg olyan faszacsávó akkor ''gyere velünk oszt gyakjunk''!
Az a baj, hogy az emberek nagy része türelmetlen és inkább a gyorsabb ''megoldásokhoz'' nyúl - nem csak a játékokra gondolok! Na mindegy ne menjünk bele, nem akarok OFF lenni!
Üdv! -
-
-
Dizson
tag
Én is fiatal vagyok, és nem szoktam csítelni. Bocsi ha rosszúl fogalmaztam meg az #51. hsz-emet. Mert az idősebbek is csalnak csak nem annyiszór, és sokkal kevesebben vannak az idősebbek. És az is más ha kb. 14-en összegyűlnek és megbeszélik hogy szórakoznak egy kicsit. És az összes elkezd csítelni (ez is más....)
-
_XXXXX_
tag
Szerintem meg az mindegy ki milyen idős, az idősebbeknek miért nehezebb csalni?...ugyanazokat a programokat használhatják, gondolom nincs rajta korhatár hogy csak x év alatt/felett lehet használni
Inkább az idősebbek azért játszanak mert szeretnének jól szórakozni a fiatalok meg csak a frag-re meg a pontra mennek arra hogy ők legyenek a legjobbak (csak úgyse lehet mindeki a legjobb). -
Dizson
tag
Broki ilyenkor szólsz az adminnak és kész.
De egyébként nem igazán mondtahtó csalásnak. 
[Szerkesztve] -
Borki
csendes tag
Én azt nem szretem a cod2ben, mikor 1 ember beáll ''nézőnek'' és szépen tájékoztatja a haverjait az ellenről mikrofonon
Mikor szóltam érte el is ismerték és le f*szlámáztak,hogy ez nem is csalás... -
bagyulajuve
addikt
ha online játszol és valaki csal az szerintem elég szemét dolog, sajnos én még nem vagyok elég tapasztalt ilyen téren és nem ismerem fel feltételenül. igaz csak cs:s-zni szoktam online, de mindig anticsítes szerverre megyek és abban megbízom, bár történnek néha fura dolgok
ha viszont szingölben nyomom, akkor néha csalok, ha kicsit felbassza az agyam hiszen ezzel nem jutok jogosulatlan előnyhöz senki ember fiával szemben pl.:farCry vagy Doom3
A HL2-ben is csaltam (god), de miután végignyomtam ízin, közepesen és hardon is
de általában szingliben sem csalok, hiszen a játékok többsége azért végigvihető (pl WC3, TOD, Fable stb) -
_XXXXX_
tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
A klánok egyrésze csak úgy felvesz embereket ezek a klánok általában fiatalokból és fiatal vezérek vezetik őket akiknek nincs elég tapasztalatuk, és kitartásuk az egészhez. Általában rövid időn belül 1-2 hónap (már amelyik megéri) feloszlanak.
Annak idején mi is ígykeztük (csak mi nem voltunk annyira fiatalok mind) bár mi már akkor is úgy vettünk fel embereket hogy játszottunk velük 1-2 napot és ha tehetséges volt a gyerek felvettük. Azóta már tanultunk a dolgokból és más klánoktól és mostmár nem veszünk fel senkit se csak úgy, több napig figyeljük hogy játszik. Ha tehetségesen játszik az egyén akkor bekerül a második szakaszunkba( ez egy ilyen tanuló szakasz ahol megismerjük a játékost és ő is minket) ahonnan belehet kerülni az elsőbe(ez az igazi csapat) ez álltalában olyan 1-2 hónap nálunk amíg valaki bekerülhet az első szakaszba(és teljes értékű tag lehet).
Nálunk ez a módszer bevált és eléggé kiszűrtük a nem alkalmas személyeket.
[Szerkesztve] -
Dizson
tag
Régen én is 7-8 éves voltam és akkor csaltam singlben. Utána soha. Most se nézem az újságoknál a kódokat. Egyszerűen úgy nem volt jó játszani. Az Age of Empires 2-ben én is csaltam. Én is ökőrségből, beírtam a kódot és megjelent egy kocsi.Az olyan LOL volt.
Aztán jöttek az újabb, és újabb játékok....(azoknál már nem csaltam). Talán minden fiatal gyerek kóddal kezdi.(Single módban) A végére már megtanulnak játszani, és már nincs is kedvük a csíteléshez.
Szerintem akármint csinálunk vagy csinál más, a csíterek nem fognak kihalni, sem a multiba, sem singleben. A single csalásokat mindenki elnézi. Azt úgy is vehetjük hogy ez így nem is csalás(ki hogy gondolja). Láttam én olyat is hogy valaki ideges lesz, mert sokszór meghalt és már is elkezd csiterkedni. Aztán kipróbálja, és azt mondja hogy ez jó móka. De amire ő megunnya addigra jön már 3 másik ember. 
[Szerkesztve] -
sharpapa
senior tag
Én multiban természetesen sosem csaltam, singliben, még 8 évesen a Kommand Ken4 nevü játékkal, dehát akkor alig tudtam jáccani.Viszont amint benőtt a fejem lágya, sose vettem elő cheat-eket, multin nagyon rühellem azokat akik csalnak, és méjen megvetem. Singliben akkor érthető meg a dolog, ha ugyanazt a hejzetet legalább 100 féle módon megpróbálta, és sehogy nem jön össze. Én tegnap a cod2-ben találkoztam ilyen helyzettel vmelyik brit missönnél, de 101-eggyére megcsináltam......viszont van egy ismerősöm, aki egy rohadt csiter, mert annak idején az Enter the Matrixban elakadt, 5-6szor megpróbálta, és már vette is elő a csiteket, és sajnos mindig ezt csinálja, ezért szokták multiban kegyetlenül elverni, mert nem képes nekimenni a nehézhelyzeteknek.Ha csitel, akkor én buktatom le, és mondom hogy milyen csalást használ éppen, ezért be is szokott rágni.
-
cocki
tag
Megmondom nekem az Ut-ben kellett mármint a 2004 ben singelben az utolsó assault pályán az anahajónál mert a botok csak nem azt csinálták amit kellett és nem tudtam megcsinálni vagy 20-ra akkor bemérgültem mert hát szaott 20 frame fölé menni a játék az alábbi gépen 1024 felbontásban tudja az isten miért. de amúgy nem nagyon csaltam singelebn amxiumum age kettőben a kocsikkal az ökörködés kedvéért.
-
cocki
tag
Hát én csatlakozom az előttem állokhoz mert én is mélységesen lenézem azt aki csal, persze más dolog ha az ember singelben teszi mert mondjuk már hatvanszor futott neki egy küldetésnek és csak nem jön össze. A neten viszont rühellem az ilyen tetveket mert én azért megyek fel játszani , hogy gyakoroljak és tanuljak másoktól ha az illető jobb mint én általába UT 2004 meg cod uo a cod 2 a fent említett dolgok miatt nem jön be. Az ember azér játszik , hogy jól érezze magát és sorakozzon nem azért , hogy a csiterek miatt anyázzon egész idő alatt. A legjobb az ha az ember tisztán játszik mert akkor sportszerű és akkor hozza igazán lázba az embert mert számomra az UT ilyen felpörög az ember és mehet tournament, de ez igaz mind a korábban felsorolt játékokra. Ha az embe tisztán játszik akkor végre megtudja milyen szinten mozog és meglátja van mit fejlődnie.A játék csak akkor jó ha tiszta, úgyhogy az össze csiter elmehet a fenébe. A bban van valami igazság , hogy a fatalabb korosztély a hajlamosabb a csalásram mert nincs elég rutinja de a gép ott van a segge alatt mert megkapta. Ezért is tartom jó dolognak hogy vannak klánok melyek egy korhatár alatt nem vesznek fel játékosokat. Lehet , hogy hosszúra nyúlt a mondandóm, de csak annyit akartam mondani , hogy-Tiszta Játék Mindenekfelett-.
-
Dizson
tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Bizony, ilyenkor meg kell nézni hogy játszik. Aztán kiderűl az igazság.

-
Kareszovics
addikt
Üdv ESP!
Üdv Mindenkinek!
Most olvastm végig a topikot és szerintem elég intelligens kis banda gyűlt össze
!
Hümérkéről csak annyi jutott eszembe, hogy igazad van, b@lfasz szerencsétlen és elkezd csítelni akar tartozni valahova! De miért nem úgy akar tartozni valahova, hogy ''keményen dolgozom (lásd gyakorlok); és akkor felemelkedek''! Bár nem vagyok nagy multi-klán-internet arc (mondjuk semennyire), de ha mondjuk klános nagykutya lennék egy full ismertelen nevet nem vennék be a csapat csak azért, mert mutat egy 50-0 végeredményt!
Valahogy ''letesztelném''! (Nincs igazam?) -
DeadMeat
nagyúr
Sziasztok.
en csak 1.6-ozok,errol tudok velemenyt mondani.Nos bekell vallanom en is hasznalok wh-t,megpedig a kedves csalo jatekostars maximalis kiszuresehez:demo felvesz wh be,megnez vele
aztan johet a bann
Persze csak ha okosan,nem tul feltunoen csinalja az illeto akkor hasznalom ezt a modszert.De melysegesen megvetem az olyat aki publicon,esetleg waron hasznalja.Igy nincs elvezet a jatekban... -
ESP
őstag
Akkor nosza...
Kell a game neve, a szerver,a mod meg egy nick...
Game: COD/COD
nited Offens./COD2
Szerver: mindegy
Mod: TDM/CTF, de alapjaiban mindegy
Nick: E.S.P., vagy ESP(HUN)
Ti jöttök...
Persze kereshetünk esténként egy kihalt szervert és meccselhetünk párat...
A kapcsolattartásra meg ott az MSN
[Szerkesztve] -
Dizson
tag
Komolyan kéne valami Tiszta játékos bandát csinálni.
Ez nem mehet így tovább, csak idegesítő.

-
Dizson
tag
Az a baj a multiplayerben hogy nem csinálnak külön súj csoportokat. Bár ezt nehéz is lenne megcsinálni. Néha az ártatlan játékosokról is azt hiszik a csíter.
Olyan is megtőrténik hogy valamelyik csíternek van egy admin haverja, és ha beszól a csíternek egy játékos akkor szól az admin haverjának és szegény játékos meg kap egy bant.
Az emberi gonoszság mindig kijön. (van kivétel is) -
_XXXXX_
tag
Azért valamit tehetünk pl megismerjük az adminokat és ha gondvan a csíterekkel akkor van kihez fordulni hogy segítsen
A legtöbb csíter meg rövid időn belül megunja a csítezést mert unalmassá válik egy idő után mindig csak nyerni olyan könnyen...igaz egy megunja jön kettő helyette
-
_XXXXX_
tag
Igen tetszik a történet de nagyrészben sok embernél tényleg így megy sajnos ez az igazság.
(Lehet bennem van a hiba de nekem nem tetszik a cod/uo/2 csak singleben ... multiban túl gyors nekem.)
Az a jó szerver ami kevésbé laggzik és van admin és megfelelő játékosok
Lehet egy szerver jó ha kezdők vannak egy kezdőnek, a profik közt egy kezdőnek nem sok élvezet jut, és fordítva is igaz a profiknak se jó a kezdők közt. Talán az a jó szerver ahol vannak kezdők profik és közepes tudású emberek, mert ott mindenki tud tanulni a másiktól. -
_XXXXX_
tag
Na igen bf-ekben vannak érdekes dolgok de lehet hogy csak egy elég pro emberrel találkoztál
de lehetett lagg is. Lehetett csít is a bf2-t nem ismerem igazán hogy mennyi csíter lehet nemtetszik a játék(elég volt belőle 2-3 hét). Az biztos hogy bf1942-ben minimális számú a csíter.(csítereztek is le küldöldiek nembírták hogy mindig elkentem őket
)
Amelyik klán meg egy-két statisztika(jpg kép) alapján vesz fel az meg megisérdemli hogy csíterekkel legyen tele. Jobb klánokban nem vesznek fel ilyen egyszerűen bárkit
-
ESP
őstag
Örülök, hogy ismét feléledni látszik ez a topik...
Véleményem szerint fontos dolgokatl és még fontosabb tapasztalatokat tudunk itt megosztani egymással!!!
Tehát hajrá!!!
Nos igen...
Sok tekintetben a klánok is hibáznak...
Alapesetben a történet a következő:
''Hümérkének'' meghozza a Jézuska (vagy nyuszi, szülinap, stb.) a fullos vasat
Ezután megkapja Apucitól a zinternetet (dobozban)
És ezután elkezd játszani...
Mindenféle ''single-múlt'' és tisztelet nélkül azzal a tudattal, hogy: ''Ki ha én nem?!''
Azután jönnek az első negatív tapasztalatok...
Hiába az X-egymilliós ati, vagy a 8800GTX turbo-deluxe-hc-extreme vga, a 0,001ms-os 50'-os tft, a logitech mx134560000 hyper-game egér, hiába a több terra ram és a quatro-core proci...
A gyerek szánalmasan teljesít...
És ez bántja...
Bántja, hogy a hw (és a pénz) nem minden...
Aztán a szerencsétlen tartozni is szeretne valahová (mert az utcában és a suliban mindenki utálja a nyomorultat), amire épp egy ''klán keres tagokat'' mondat kínálja a megoldást...
Csal egy kicsit...
Először csak egyszer, aztán mégegyszer és mégegyszer...
S szép lassan felkerül a ''listámra''
Kb. ennyi a történet...
A COD2 szerintem szánalmas...
Mint azt az első hsz-omban is írtam az UO ebből a szempontból (az említett szervereken) etalon volt...
Voltak ott is csalók...pár percig...
Szerettem ott játszani, s ki tudja mennyiszer lelámáztak, de kit érdekelt...
Később az akkori nagy arcok később előre köszöntöttek ha beléptem, s ez jó érzés volt...
S a profikat tisztelem azóta is...
Számomra nem az a profi, akinek a legjobbak a kill/death mutatói, vagy épp milliószámra gyűjti a frag-eket...
Számomra profi az, aki mellett, illetve aki ellen jó játszani!!!
Ennyi voltam...
Üdv és jó, tiszta játékot...
Tomi
Ui.: ...aki tud megbízható és cheater-mentes szervereket írja meg bátran... -
Dizson
tag
És nem lehet csinálni ellenük semmit.
Az meg nem példa hogy én is elkezdek
csíterkedni.
[Szerkesztve] -
Dizson
tag
Volt egyszer olyan esetem, hogy játszottam a bf2-vel, tele volt az életem, és jött az ellenség átugrott felettem és úgy lőtt le. És annyira ideges lettem hogy nem bannolták ki .
-
Dizson
tag
Persze hogy nem fognak eltünni a csíterek, pedig az lenne a jó. A csíterek csak a Toppon akarnak lenni. Pl: a Cod2-ben a végén mutatja hogy ki mennyi pontot szerzett. Azt elmentik és ha clánba akar jelenkezni csak megmutatja és már is felvan véve, és ez így már sose fog kiderűlni.

-
_XXXXX_
tag
Nem mindenki csíter és nem minden furcsa dolog csít ...sokszor csak a lagg tréfálja meg az embereket és sokszor tényleg lehetetlen dolgokat lát az ember de mégse csít csak a játék vagy a net hibája miatt tűnik csítnek.
Tüntetéssel nemsok mindent érnél el mivel sokan nem is olvasnak egyáltalán semmilyen fórumot se meg nem olvasnak a játéknak se hivatalos se rajongói oldalait se csak mennek játszanak és kész meg csítelnek
Mivel akiket komolyabban érdekelnek a témák azok olvassák ezeket az oldalakat és látják hogy mindenhol a csítereket szidják és ezért eszébe se jutna csítelni bár vannak kivételek. -
_XXXXX_
tag
Igazad van így legyen....de sose fognak eltünni a csíterek mindig lesznek olyanok akik a rövidebb utat választják.... Igen annak van értelme ha megtanulja az ember a játékot mert abban van élvezet ha lelőnek 3435x-er és de te 3436-odjára is neki indulsz és ha nyersz akkor büszkelehetsz hogy megtudtad csinálni. Csak sokan nem így gondolkodnak. (annak idején sose gondoltam volna hogy megtanulok repülni bf1942-ben de mostmár azt mondhatom hogy nagyából tudok pedig milyen sokszor lezuhantam
) -
_XXXXX_
tag
''Manapság persze a cheat és a csalás a trend...'' --igen itt a probléma egyik oka a sok közzül hogy divat csítelni.
''Több pc-s újság külön fejezetet szán a csalásokra..''--igen vannak benne csítek de szerintem single-ben csítelni nem olyan nagy baj néha vannak lehetetlennek tűnő küldetések(akár program hibák). Annak idején én is voltam hogy csaltam singleben mert nem tudtam már sokadjára se átmenni a pályán de már egy ideje nem is szorultam csítekre lehet megtanultam játszani? Viszont azok a csítek amik multiban is működnek azokat tényleg nem kellene reklámozni...Mivel ott egymás szórakozását rontják el az emberek.
''De a legszomorúbb persze a multiban előjövő cheaterek tömege és az, hogy leszólnak/beszólnak és mindíg nekik áll a zászló...''--ez ellen annyit tehetsz hogy keresel egy admin-t vagy kiszavazzátok a szerverről vagy hagyod a fenébe és nem figyelsz rá vagy keresel másik szervert... -
Dizson
tag
válasz
peterszky
üzenetére
A csíterek szánalmas alakok. Te nem vagy az, mert te már leszoktál róla. De a többi ember nagyon szánalmas. Konolyan, még mindig nem értem hogy mi értelme van ennek az egész csíterkedésnek. Ki találta ki ezt?
Én is elmesélem hogy amikor Call of Duty2-ztem egy serveren, feljött egy gyerek a serverre és észrevettem hogy az gyerek csíterkedik. Persze ő nem vallotta be nekem. De aztán nagyon montam neki hogy ne hazudjon és megtört a szíve.
Ki is banolták érte. És itt most figyeljetek : Az nagy bűn ha valaki csíterkedik, de az mégnagyobb bűn ha be se valja. az a baj, hogy a többi csíter meg nem tudja hogy milyen az ha valaki más is csíterkedik ellene. Remélem érthető voltam.
[Szerkesztve] -
peterszky
őstag
Én MoH: AA-al játszok neten már vagy 2-3 éve. Nem vagyok vmi nagy spíler, de ha jó napom van egész jó a kill/death arányom. Csíterekkel én is elég sokszor találkozok a servereken. Bevallom, hogy egyszer úgy felidegesített egy csaló, hogy megmutattam neki,milyen az amikor én is csalok. Tudniillik aznap jó napom volt
,és folyamatosan ugattak, hogy így büdöscsíter,úgy büdös csíter. Akkor szántam el magam és felpakoltam a wb-t (wambot) és csináltam egy 50/0ás kört Stalingradon. Beírtam a srácnak, hogy na most csaltam. Aztán persze,hogy odatévedt egy admin aztán ban
. De mielőtt engem bannolt asrácról is kiderült hogy wh-zik tehát ő is megkapta a maga kis banját. -
Dizson
tag
Az ember csak úgy tanul meg játszani ha nem csíterkedik. Egyébként én élvezetből játszok és nem azért hogy sok pontom legyen, mert annak nincs sok értelme. Meghát az összes emgernek élvezetből kéne játszania. És nem csak azért hogy nekik legyen a legtöbb pontjuk.
Szóval azért el lehetne gondolkozni ezen, hogy mit érdemes mit nem. Remélem egyre kevesebb csíter lesz a magyarok köszt, és a többi nép között.
-
ESP
őstag
Igazad van...
Csalni sokkal egyszerűbb, mint tanulni (akár a jobbaktól, akár csak tapasztalat útján)!!!
Persze senki sem szeret veszíteni, de nem is igazán veszít az aki kevesebbet teljesít, mint mások!
A progamer-ek sem így születtek...gyakoroltak és fejlődtek...
Manapság persze a cheat és a csalás a trend...
Több pc-s újság külön fejezetet szán a csalásokra...
De a legszomorúbb persze a multiban előjövő cheaterek tömege és az, hogy leszólnak/beszólnak és mindíg nekik áll a zászló... -
_XXXXX_
tag
Talán azért csalnak mert látják hogy sokkal roszabban megy nekik a játék kezdőként a profiknál(ez természetes) és nem szeretnek veszíteni, kevés a kitartásuk ahoz hogy megtanulják a játékot. Viszont elsők szeretnének lenni mint sokan mivel ez a célja mindenkinek(na meg az hogy jól érezze magát az ember) és a legegyszerűbb út ehez a csalás.
Én battlefield1942 vel játszottam másfél évet (mostmár kezd kifulladni az egész játék) ott elég kevés a csíter én nem is láttam csítert egyet se(elvileg vannak/voltak de nemtúl sokan szerencsére) Viszont sok más játékban elég sok csíter van ahogy olvasgattam a fórumokat.
[Szerkesztve] -
Dizson
tag
Lécives magyarázzatok meg valamit:
Mi az élvezet a csalásban? Miért jó ez nekik? Szerintem jobb a tiszta játék csalások nélkül. Így van lényege. Így élvezetes. -
ESP
őstag
Na ez szépen elült...

Pedig ha tudnátok, hogy milyen érdekes emberkék lepték el a COD2 szervereket mostanság...
Hihetetlen, hogy ennyien űznek sportot a csalásból...
Szólaljunk fel ellenük!!!
-
D.Orion
veterán
MSN-el kapcsolatban annyit, hogy nálam is voltak ilyen ''gondok''. És én anno megoldottam azzal, hogy kikapcsoltam míg játszok vagy kiszedtem a beállítások>Figyelmeztetés fűlben a pipát a felnyíló ablakok megjelenítésétől és kész. Vagy ha felrakod az újab driverek valamelyikét akkor azok már kiszűrik az ilyet is.
-
LucifeI2
őstag
Aki profi az más...
Amúgy szeretem a profikat, vagy az olyannak tűnő játékosokat...jobb ellenük játszani, mert egyetlen frag is felér egy gyönyörrel és mitagadás sokat lehet tanulni tőlük...pl. a killcam-ből!!!
Kár hogy ezt sokan nem így gondolják, hanem ha az embernek publicra támad a kedve, már rögtön anyáznak.....
Amúgy MSN-be is van csít! Nekem sokszor van olyan hogy ha ír vki és bent van a powerstrip akkor így elkezd villogni a kép, és átlátok a falon... mondjuk csak 7.0-ba volt 7.5-be már nem tapasztalom.
DE én még akkor sem lőttem le az embert pedig aztecon láttam 3 embert fakapu előtt... de nem lőttem rájuk mert tudtam hogy az nem lenne fair 
Amúgy én sem értem mi benne a jó. Semmi élvezet nincsen benne... Én annál jobban élvezem a játékot minél nehezebb az ellenfél. Mindent beleadok és még jobban koncentrálok.
Ja, és a legszánalmasabb eset, amikor felvettem a demót a gyerekról (aimozott) aztán vissza mentem gamelni, és ő csíterezett le engem.... Hát én ott olyat röhögtem a gép előtt. Szánalmas... ő csítel és még van pofája nekem beosztani hogy én csítelek. A sok gyökér csapattársa meg nem vote-olta ki a gyökeret, hanem le sem szarták hogy csíter van köztük.... a fele banda meg észe sem vette a CT-k közül....
És én is csatlakoznék az előttem szólohoz:
...soha nem szállok rá senkire és nem bántok meg senkit...SZERETEK multizni...SZERETEM a versenyt...még ha nem is nyerek...
és hozzáfűzöm, hogy: és minden tőlem telhetőt megteszek a csapatomért, és én SOHA nem adom fel.
( emberek ha 8-0 ra vezet az ellen nem kell rögtön feladni.. még egy 11-1 es bukott oldal után is lehet fordítani)
ui.:Egyetlen egy dologra viszont jó a WH. Movie készítéshez.
-
ESP
őstag
Nos...
Egyrészt örömmel tölt el, hogy beindult a topic (ezt nem gondoltam volna)...
Másrészt...
COD
O-vel nyomom szinte kizárólag multiban...a CS és a COD2 még nem szerepel a ''kedvenceim'' között...tehát a tapasztalataim valamelyest korlátozottak...
A játék...az játék...egyedül a szobában a gép ellen, de a multi az más!!!
A multi az verseny!!!
Tudásunk és felkészültségünk összemérése másokkal...tehát nincs helye a csalóknak és a csalásoknak, mert az ilyen ''emberek'' úgysem tudnak elszámolni a lelkiismeretükkel (ha egyáltalán van nekik)...
Többször előfordult már, hogy valaki folyton és egészen elképesztő helyzetekből lőtt le...persze vannak profik, de nem hinném, hogy egy ilyen magamfajta kezdőre szállnának rá...
Kb. 20-szor lőtt le a srác, s mikor beírtam a magam korrekt és őszinte módján a véleményem róla láss csodát lepuffantották vagy 30-szor és eltűnt a szerverről...
Aki profi az más...
Amúgy szeretem a profikat, vagy az olyannak tűnő játékosokat...jobb ellenük játszani, mert egyetlen frag is felér egy gyönyörrel és mitagadás sokat lehet tanulni tőlük...pl. a killcam-ből!!!
Ui.: ...soha nem vagyok első...soha nem szállok rá senkire és nem bántok meg senkit...SZERETEK multizni...SZERETEM a versenyt...még ha nem is nyerek... -
HolloW
senior tag
Én CS 1.6-al tolom és volt szerencsém pár perce egy lama bandához, akiket szépen elvertünk csak valami 3rd party progival voltak ellátva, mert olyan reflexük volt mint valami istennek. Megjegyzem nem vagyok kezdő játékos és felismerem kilométerekről a cheatet ...
-
Studi22
aktív tag
Én gamehosting-val foglalkozom így van szerencsém sokat jáccani sok játékka!
Bár inkább cod cod uo és most cod2 de nagyon szörnyű a helyzet a mai világban!
Az is baj hogy nagyon kevés szerver van ellátva védelemmel mint például punkbuster ami nagyon sok játékhoz van,nagyon kevés az olyan clan van aki futtatni mer pb-t mert publicban hirtelen visszaesik egyből a látogatottság(valyon miért)de a pb sem ad megfelelő védelmet azon is nagyon könnyen átlehet csúszni a csalóknak!
De sajnos amíg játékok openGL-re és directx-re épülnek addig sajnos mindig is wh például!
-
Archer
őstag
-
ESP
őstag
Sziasztok... Hella!!!
Nos mivel elés sok topik foglalkozik -helyenként és időszakonként megemlítve- a ''cheat-jelenséggel'' ezért szeretnék végre egy ilyen összefoglaló-szerűt elindítani...
Persze bizonyára ide senki sem fogja beírni, hogy én ilyen, meg olyan nagy csaló vagyok és tessék engem leköpni, de azért megoszthatjuk a tapasztalatainkat...
Mi tiszta játékosok...
Én személy szerint szinte kizárólag a COD
O-vel játszok multiban...egészen pontosan az F&T Specnaz, illetve a HKC szerverein...
E.S.P. (HUN) néven...
A tapasztalataim szerint ezek a szerverek alapvetően tiszták és van egy ún. törzsközönség, akikkel egész jókat szoktam puffogtatni...tehát nekem személy szerint nincs sok tapasztalatom a csalókkal, de azért legközelebb elmondok pár nagyon tanulságos történetet...
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
akkor hirtelen nyomtam egy disconectet
) Tegnap keveredtem fel újra egy szerverre nem is tudom mikor játszottam utoljára, de egész normális csapat gyült össze nem volt semmi probléma.
. Persze admin sehol, aki kickkelné és csak alliesba volt ilyen kedves ember. minden kör elején leírtott mindenkit. Egyszer, mondom, legyen egy normális kör

Valamelyik nap én is voltam fent mohaa-zni unatkoztam hát nemtudom elég gyenge lett a statom, mindig csak haltam aztán valami 7/22 -es statnál kiléptem a szerverről vagy sok volt a csaló vagy nem az én napom volt
De egyébként nem igazán mondtahtó csalásnak.

!