- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
válasz
Vandit. #76958 üzenetére
Nem tudom, mennyiért jönnek ide, de legalább még egyszer annyiba fog fájni, hogy kikapjanak, vagy X legyen.
Első félidő 0:2, majd a másodikban a kispadosok nagylelkűen beengedik a 16-oson belülre a ződlajhárokat és Gerának megengedik hogy gólt is rúgjon.1974-ben az előző stadion avatóján is kikaptak a Vasastól 1:0-ra.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Vandit. #73397 üzenetére
Kis nosztalgia gyanánt elővettem egy hasonlót...
De jó lenne havi 1 ilyen megérzés...
-
válasz
Vandit. #24726 üzenetére
csak kicsit uncsi már
Igazából ezért bolondulok meg, és ezért is mutatom ezeket, mert mindig megjegyzi valaki hogy sok meccset rakok.
Aztán megmutatom ilyenkor, hogy mind1 hogy 3-4 vagy épp 8-9 esetleg több fogadás van egy szelvényen rendszerint mindig egyen megy el.
Persze van ami nem, de nagyon ritka hogy 2 vagy e felett menne, és ha mégis akkor természetesen nem is érdekel, de ez a folyamatos egy azért eléggé kiakasztó. -
Lacces
őstag
válasz
Vandit. #24606 üzenetére
Viszont, most van egy Neymar, és szerintem egyedül is helyt fog tudni állni... szerintem nem lesz gond a brit mentaliítással
.
Nincs kerti törpet és ez több lehetőséget adthat Neymarnak.
Persze Piqué és Valdez is haragban vannak, de én bízom Neymarban. Ez szerintem most az ő lehetősége és élni fog vele.
De ez csak az én egyéni meglátásom -
giigz
veterán
válasz
Vandit. #2997 üzenetére
Én sem vagyok kíváncsi egy Dortmund-Bayern döntőre, jobban mondva lesz@rom
Egyébként ez is az előadás része, mindig az van, hogy a Barca/Real törvényszerűen továbbmegy bárki is legyen az ellenfél, aztán tavaly sem jutottak el a döntőig, és most is mindkét csapat 4 gólt kap.
Lehet én is hülye vagyok már, de akkor sem hiszem el, hogy ez a két meccs tiszta volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- Lorier Hyperion SII Új, automata, hordatlan, fóliás állapotban
- Radiolink AT10II vezérlő 12 csatornás RC vevő R12DS 2.4GHz DSSS&FHSS
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- DJI AVATA Explorer Combo (Fly More combo) drón szett - 3 akku, táska, FPV RC2
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest