Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Ez a kis hiba -2 pontot jelentett a Barcának, lehet ennyin is fog múlni a bajnokság. Mondjuk most úgy vagyok vele nyerje is a Real, megérdemelnék az eddigi teljesítményük alapján. Csak haveromat sajnálom mert neki 535 ezret vitt el ez a kis birói hibácska:

expander: Persze hogy nem volt szándékos, de ilyen esetben nem is nézik hogy szándékos volt e vagy nem, 100%-os 11-es..., ha nem védi ki csuklesszál meg gól...
-
expander
senior tag
-
B-L-A-C-K
titán
Néztem élőben, kb. 5x lassítva visszajátszották, felemelte, és ha nem ért volna bele ráadásul valószinű gól...
-
expander
senior tag
nah, közben a pittsburgh is eleg szarul all ... roethlisberger serülese eleg komoly megint, eladta a labdat, most nagyon megloghat a denver :\
pohar: challenge a neve, a remek magyar szakkommentatorok forditottak le solyomszemre. 3db van mind2 jatekosnak, plusz ha tiebreakre kerül sor akkor az addig megmaradtakhoz hozzaadnak meg 1-et. ha igaza volt a jatekosnak, akkor marad annyi amennyi volt, ha nem akkor egyertelmüen csökken 1-el a lehetösegek szama.
-
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Néztem a meccset teljesen jogos amit mondasz tiszta 11-es! De ezen kívül a többi lesgól tényleg les volt.Ezen kívül a végén 2 lest fújt be jogtalanul, de azok nem voltak olyan veszélyesek.
Szerk.: A videobírós dologhoz hozzátenném, hogy labdarúgásban sokkal több a szubjektív dolog, mint amerikai fociban, szóval csak bonyodalmak lennének. Az lenne talán a legjobb, ha lenne 2 Challenge mindegyik csapatnak és góloknál, 11-es esetnél, esetleg piros lapnál lehetne kikérni.
-
expander
senior tag
válasz
N-vidi-A
üzenetére
2db kamerara van szükseg, a mostani "golbirok" helyere. NFL-ben ugy van ez megoldva, hogy van 2 piros zaszlod, amit ha bedobsz a palyara akkor van "challenge". lenyegen ugye ugyanez van teniszben is, azert ez a neve (gondolom en...). es ott is csak pontszerzö akciora tudod bedobni, illetve a hozza kapcsolodo esemenyekhez (firstdown es hasonlok), viszont szabalytalansagokra nem. tehat siman meg lehetne oldani, hogy visszanezzek lassitva, hogy bent volt e a labda a kapuban, esetleg meg 1 kamera ami a tizenhatoson belüli területet veszi, ha ott törtenik valami szabalytalansag, akkor meg arra lehetne kerni lehetöseget. legalabbis en, igy oldanam meg. de mint tudjuk platini urasag is böven bennevan a bundaban, (es szerintem nagyon sok csapat illetve vezetök is a "maffia" mellett) es a videobiroval elegge csökkenne a bevetel ezen emberek szamara :\
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
N-vidi-A
üzenetére
Persze ez jogos, de szerintem 5-10 éven belül (természetesen ha idén nem lesz világvége
) összehozzák. Igaz sok pénzbe lenne de több nézőt is hozna ez az új rendszer. Teniszbe is mindig mikor van ilyen majdnem elélveznek a nézők...
pohár: Ne haragudj hogy hozzád szólok, de nem tudom szó nélkül hagyni. Nem tudom melyik meccset nézted, de nem volt a teste mellett a keze szorosan egyáltalán, olyan 11-es lett volna mint egy ház! Biztos lesz mindjárt fent róla videó is...
-
N-vidi-A
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Ha jól emlékszem nyilatkoztak róla, ahhoz, hogy bevezessék a videóbírót, az egész futball szabályán változtatni kell, nem lehet, hogy csak erre meg erre a bajnokságra, kupára stb legyen érvényes, na már most ha MINDENHOL érvényes kell legyen, akkor a Karakószörcsök FC vs Ököritófülpös mérkőzésen is kellene legyen videóbíró, ami azért valljuk be, nem nagyon kivitelezhető, de tovább megyek, a még rosszabb gazdasági helyzetben lévő országolnál (persze ha még létezik ilyen
) még annyira sem lehetne megoldani, hisz nem a videóbíróra, de még a rendes élelmezésre sincs pénze az országnak.Persze ezek az Én összeszedett infóim innen-onnan, nem kell megkövezni!

-
janeko
őstag
thanks olympiakosz és besiktas... a 2 szelvényem volt és ezek mentek el és most a kedves barca ha csak ez az 1ment volna el lehet kiugrok a 3.ról

most már tényleg érdemes megpróbálni barca idegenbeli meccseinél amikor azért nem olyan kis csapattal játszanak az 1X-et -
whited
addikt
de nem kell videóbíró, bajnokságok, meccsek, eb döntők (lásd bronzmeccs mikor a németek berúgták 1.5m-t bent volt de nem adtál meg) FIFA én így szeretlek....

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szpal17
üzenetére
Igen, ilyenkor ez kellemetlen, hogy tiszta 11-es lett volna és nem adja meg a bíró, ha megadja és bemegy ami 90% haverom most 1700 eu-t nyer az az 535 ezret, elég ideges lennék fordított esetben...
Ja plusz tegyük hozzá Barcának még 2 vagy 3 gólja (már nem emlékszem pontosan) volt amit nem adott meg, les miatt, ebből 1 volt tényleg les...
-
B-L-A-C-K
titán
Nem tudom nézitek e, de egy elég nagy kezezéses 11-est nem ad meg a bíró a Barcanak...

-
B-L-A-C-K
titán
Havernak is ezen megy el 1700 eu...
-
szpal17
őstag
Dejó, hogy délután nyert az összes olasz.. még reménykedtem...két spanyol meg...

-
expander
senior tag
de jo, hogy leikszelt az a mocskos olympiakosz, most hogy vernem a fejem a falba

-
Bencus88
nagyúr
1-1

-
jpm
senior tag
csináltam tegnap 200-ért totót, van egy 10-esem, de lehet semmit se fizet

-
NyxNyxNyx
addikt
Mennyit ad az Espanol gólra?
-
giigz
veterán
Igeeeen, vezet a Barca!

Akkor amerikai fronton így állunk: Orlando 1,32; Oklahoma 1,36; Pittsburg NFL 1,28 = 2,30

-
malwy
senior tag
Olaszoknál nagyon durván jött minden, kár hogy csak bolognát tettem meg.
-
NyxNyxNyx
addikt
Nem megy nekem ez az NFL tippelés

-
giigz
veterán
Már csak Barcelona kell!

-
anonymus89
addikt
Hello szia Valencia ismét....
-
sz_abika
addikt
Éjjeli NBA meccsekre valami?
Orlando tetszen 1.32n, főleg ha lehetne mellé még dobni valamit. -
Bencus88
nagyúr
Holnapra egy 5/4-es tippnek Arsenal - Leeds V???
elég meredek?

Anderlecht - Werder Bremen D??
-
Kujmandosz
csendes tag
Tehát csak befagyasztani tudom.
Értem köszi
-
szpal17
őstag
válasz
Kujmandosz
üzenetére
Törölni nem lehet! Csak felfüggeszteni a fiókodat...
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Kujmandosz
üzenetére
Persze, hogy lehet meg be is lehet állítani, hogy fél évig ne is tudd használni
-
Kujmandosz
csendes tag
Sziasztok,
az lenne a kérdésem hogy lehet e fiókot törölni a bwinen?Nincs már rajta pénz sem és nem akarok tovább játszani. -
giigz
veterán
NY Giants 1,65-ért?
-
janos1988
addikt
giigz remélem nem vittelek csődbe ?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szpal17
őstag
Tettem én is reggel egy szelvényt...remélem mostmár a szerencse is velem tart.
Villareal-Valencia V
Espanyol-Bercelona (1-0) V
Roma-Chievo H
Atalanta-Milan V
Lecce-Juventus V4/5-be ment és 5*200-al. Max nyeremény: 8325Ft
Ebből 3 olasz már jött, remélem a spanyolok is hozzák amit kell..

-
sz_abika
addikt
79' Chelsea 1 - 0 Portsmouth
Na vajon a chelsea hozza a formáját?
-
sz_abika
addikt
Olasz A-ban elég papírforma eddig minden.
216 1 Novara - Fiorentina 2.75 2.90 2.48 V 14:45
ez így utólag vállaható lett volna kombiba Fiorentinának, ehhez képest elég sima 0-3
-
malwy
senior tag
Bolognával indítom újra szenvedélybetegségem.
-
malwy
senior tag
Na befizettem bwinre. Meccsnézelődés indul, jólalvásnak lőttek.
-
adam_
senior tag
Na végre, egyre jobban érik az X-em a Man city - united meccsen!

-
Jarod1
veterán
kitömik a Cityt?
-
janos1988
addikt
Apa kezdőőőőőőőőőődik!

-
B-L-A-C-K
titán
Szerintem ez elég valószínű:
Villarreal - Valencia V ~2,25x
-
janos1988
addikt
Mai bepróbálkozás. Rakjátok, rakjátok mert nagyon érzem

giigz: Grat! Minden napra jusson egy ilyen

-
giigz
veterán
Grat. mindenkinek, aki nyert tegnap!

Nekem dél körül Vonn elvitt 3k-t, de mellette a másik szelvényem meg bejött, és haszonban zártam.

1.200 Ft volt a tét és 6.000 Ft jött.
Kidderminster, Inter, Galatasaray, Porto X2 
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
"Szándékos" a szó, amit kerestem
) összehozzák. Igaz sok pénzbe lenne de több nézőt is hozna ez az új rendszer. Teniszbe is mindig mikor van ilyen majdnem elélveznek a nézők...
) még annyira sem lehetne megoldani, hisz nem a videóbíróra, de még a rendes élelmezésre sincs pénze az országnak.