Hirdetés
Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
Vezet a PSV jhui

-
B-L-A-C-K
titán
Nyugi, én is gondolok már mindenre mindig, de ezt ha épp ésszel megnézzük simán kéne jönnie, azt hogy a háttérbe meg mi van azt úgyse tudjuk. Mondjuk nem is raktam mert elnéztem azt hittem tegnap aznap lesz, és nézem már nem fér bele az időbe, pedig Valnecia/Psg/Fürtöt akartam, de végül csak Valencia/Psg lett, lehet így lesz a jó. Ma már meg nem rakok, még a tegnapi 2 szelóm él, De amúgy ha ebben kételkedsz ilyen alapon Psg-ben is lehet...

-
janos1988
addikt
Na nezzuk erdemes volt-e kihagynom a Rostov - Cszka merkozest. En X-re raktam volna.
-
umek7
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Jó akkor inkább ne vonjunk párhuzamot semmihez, az a biztos. Talán pont én förmedtem rá valakire a múltkor amiért nem mert megjátszani egy szép szorzót (Sarpsborg-Rosenborg 0:7 lett), de jelen esetben tényleg röhejesnek tartom azt amit látok. Rossz érzésem van a meccsel kapcsolatban is, a buli 1 is kiszámíthatatlan, nem hogy a kettő, én olyan messzire elkerülöm amennyire csak lehet, senkinek sem ajánlom. Persze ettől még fogadjatok rá mert lehet sima 0:7 lesz és én tévedek, elvégre nem lehet mindig igazam.
-
-
NagyDave
tag
Igazad van! Köszi szépen a meccseket
Bizony jobban hangzik 
Sajnos a Siena-Juventus-t és a Getafe - R. Vallecano-t nem bírom megtenni, mert 3-kor nyit a lottózó. De így is sok jöhet azért. Szerinted amúgy van rá reális esély, hogy nyerjen a Hannover vagy ikszre vegyem vagy inkább hagyjam azt a meccset is?
-
umek7
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
A szorzót azért vitték le mert az egész világ pakolja,dejavu granada. Ha reálisak akarunk lenni akkor kb 1.20-at kellene adni a vendégekre, ennyivel meg nem adnának nagyobb szorzót az irodák, nem hülyék ők sem. Én tuti kihagyom ezt a tuti meccset.
(#25489) NagyDave: Van rá esély, de lövésem sincs mi lesz azon a meccsen. A Buli 1.-el nem nagyon foglalkozom, a másodosztályba szoktam néha benézni..
-
janos1988
addikt
-
sagesz93
addikt
Valaki mondjon nekem 1-2 meccset amböl kijön egy 2-es odds , és van esély arra hogy bejöjjön

ami igy elsöre tetszik az a real -twente-köbenhavn, de telóról elég nehezen tudok utánanézni ezeknek.. -
Bencus88
nagyúr
Sok sikert mindenkinek mára.Még tettem tegnap egy kamikazet
meg egy lightosat rmélem valamelyik bejön. -
umek7
őstag
válasz
NagyDave
üzenetére
Ha ez már úgyis mindegy-mindegy alapon megy, akkor miért nem bővíted meg a nagy lóvé reményében?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
246 Evian Thonon Gaillard - Paris SG V 2.03
239 Debrecen - Paks H 1.42
211 Siena - Juventus V 1.63
204 Ath. Bilbao - Betis X 3.15
203 *(1-0) Levante - Real Madrid V 1.51
199 Getafe - Rayo Vallecano H 1.88
201 Atletico Madrid - Racing Santander H 1.43
221 Hannover - Dortmund H 3.50
222 Schalke 04 - Bayern München V 1.63200-ból 68.554, ugye mennyivel jobban hangzik?

-
NagyDave
tag
A mai 200-ért:
201-Atletico Madrid - Racing Santander-->H [1,43]
221-Hannover - Dormund-->H [3,5]
222-Schalke 04 - Bayern München-->V [1,63]Aztán legyen bármi, jövő hétvégéig már nem játszok

-
ftc
nagyúr
Jo tipp

Aki esetleg betclic-en nyomja az hasznalja ki az 5 ingynees forgatást a kaszinoban..... nyertem 80 eurot igy, reggel...
-
dagobertpoci
csendes tag

-
umek7
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Természetesen a teniszben is vannak hullámvasutak, viszont ott két embert kell figyelned, nem csapatjáték. Ha ismered a játékosokat, jól olvasod a jeleket, formát akkor nagy pénzeket lehet leakasztani az élő teniszből. Sokkal kevesebb a "meglepetés-faktor" mint a többi népszerű sportágban, és ez kizárlag az élő fogadás közben érvényesül. A focinál az nem pálya hogy van egy meccs ami szerinted hazai lesz, majd felmész és az 5. percben megteszed őket. Persze lehet jönni fog, de egy Almagro-Davydenko meccsen ahol Davy full leszarja az egészet, gyengén is játszik, érezhetően nem fog csodát csinálni, alma meg ha ennél csak egy fokkal jobb akkor már szép szorzón el lehet csípni, persze a meglepetés itt sem kizárt, de érted, nah..
-
ftc
nagyúr
Ide ha kérhetek:
Chicago Fire - Chivas USA 2 gólt s egyeta Chicagonak kéne lőnie....bár ott van 1 piros már
-
B-L-A-C-K
titán
Na inter X-elt...
5/7-es kaimból 2/2, holnapra kéne 5 ből minimum 3 akkor...

-
B-L-A-C-K
titán
๏̯͡๏
Mára már csak egy Inter kéne X-be...
-
B-L-A-C-K
titán
Na Valencia megvan, azt hittem kapnak egy pirit de 6 sárgával megúszták...
Holnap egy PSG kéne és jönne egy kis apró...
-
janos1988
addikt
Mas vkik holnapi tipp? Meg 4 kell.
-
B-L-A-C-K
titán
Hát igen, jó példa ez a Barca - Milán meccsre...1. percben, és utolsóban lett gól, úgy hogy nem sok közük volt hozzá...

Azért teniszbe is láttunk már necces pillanatokat, nem tudom emlékszel e mikor májusban csak Murray kellett a szelómra és 2-0 ra vezetett, mindenki gondolta már elmegy (főleg én
), 2-2 re felhozta másnap folytatta, és utána is valami lehetetlennek tűnő helyzetből nyerte meg...(mondjuk én nem bántam...
)Gijon éledezik, na-na...

-
umek7
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Ha élő fogadás akkor csak tenisz. A foci is annyira kiszámíthatatlan hogy hiába támad egy csapat 90. percen keresztül hogy ha nem mennek be a helyzeteik, aztán a vendégek találnak egy gólt, és még sorolhatnánk reggelig a példákat. Kosárnál meg 10mp alatt bármi megtörténhet, szintén pénzvesztő.
-
ftc
nagyúr
Oh nyertem

Telford - Bath
Braintree - Newport
Kidderminster - Alfreton
Southend - PlymouthA szorzo: 9,46-os volt

-
B-L-A-C-K
titán
Valencia vezet...
2 szelóm van mind2őre kell...
-
-
-
NagyDave
tag
Már el is ment az egyik legkisebb szorzós meccsen, a Leverkusen-en, de persze a Hoffenheim meg jött

-
zolynet
veterán
válasz
Buldozer99
üzenetére
a G'ladbach volt anno a mumusom, mindig akkor hozott egy meccset amikor ellenük tettem, egy átok az a csapat
Hamburger SV - Monchengladbach 0-1 -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Buldozer99
üzenetére
Szerintem a Valencia meccsnél van valami gubanc amiről mi nem tudunk, mivel nem hogy le, hanem még fentebb vitték kicsit az oddsát...
-
Bencus88
nagyúr
Hamburgnak annyi.Én mára kiszálltam majd talán holnap

Herta is 2-2 ez ma nem az én napom
-
Buldozer99
senior tag
0-1 fas*a

hertha 2-2
mennyetek a pic*ba

-
Bencus88
nagyúr
válasz
Buldozer99
üzenetére
x ltt, de nem bánom, mert a másik meccsem is elment
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Buldozer99
üzenetére
jaja hajrá viszont Leverkusen miatt bukok 2ezret

Köln vezet 3-al

nevetséges -
B-L-A-C-K
titán
Ezek se sz@roznak

75. perc TP-47 - Vaajakoski 11 - 2
-
Bencus88
nagyúr
Köln is vezet remek

: -
Bencus88
nagyúr
jól kezdődik

Miért éreztem, hogy ez nem az én hétvégém lesz..
-
Buldozer99
senior tag
vezet az augsburg.. no komment
-
Bencus88
nagyúr
eleje óta így kellett volna nyomni ahogy a végén.Nem értettem ezt sosem.
Buldozer99: Júj tényleg az nekem is kell
hajrá hajrá na meg Leverkusen -
Buldozer99
senior tag
na akkor gyerünk hamburg és herta!

-
janos1988
addikt
Majdnem sikerult a dontetlen az utolso mp-ekben.
-
B-L-A-C-K
titán
na miután megraktam találtam még 1 tutit:
Aachen - Fürth V 1,93 igaz holnapi, de szerintem az 2 valószínűhöz simán befér...
Blackburn 4 - 2 Arsenal kamiba jó lett volna de én D-be tettem volna, de nem raktam, túl rizikós volt mivel bármi lehet/ett..
Mondjuk azért vicc hogy megint kikap az Arsenal, igaz szarok de azért egy olyan csapatot megverhetnének akik az idény legszarabbja eddig... -
giigz
veterán
Kegyetlen egy csapat ez az Arsenal. Már majdnem fél órája megy a 2. félidő, és kereken 1! lövésük volt.

-
janos1988
addikt
válasz
Buldozer99
üzenetére
Mintha egy roman 3. osztalyu merkozes lenne. Csak a piros lapok hianyoznak.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Buldozer99
üzenetére
én már csak nevetek rajtuk.Esküszöm hajrá BlackB rúgjanak még nekik.Komolyan leszarom a szelvényem.
-
Buldozer99
senior tag
ekkora szerencsétlen 1 csapatot, te jó isten
DDDDD -
Bencus88
nagyúr
válasz
Buldozer99
üzenetére
Remélem kiesnek.Annyira nem kitartó az Arsenal mint a Blackburn meg is érdemlik.

-
giigz
veterán
Az durva, vezet a Blackburn. De szerintem nem hagyja ennyiben az ágyúsok gárdája.

-
Buldozer99
senior tag
3-2 pfff

-
ricsi081
tag
Mondtam már, hogy utálom az Arsenalt?

-
-
giigz
veterán
Nézi valaki az Arsenal meccset? Mennyire veszélyes a Blackburn?
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Buldozer99
üzenetére
kockázatosak, de jónak tűnik.Roma-t én is megtettem tartok a döntetlentől meg az Intertől.Olasz bajnokságra nem szabad fogadni
De én se bírtam kihagyni
-
Buldozer99
senior tag
válasz
Buldozer99
üzenetére
1-2, 3 gól lövőt tippeltem a meccsre, gervinho,arteta,van persie, kíváncsi vagyok jön-e a 3. is..

-
Bencus88
nagyúr
válasz
Buldozer99
üzenetére
1-1

Mehetnének többel is, de elbénáztákgóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól 2-1
-
Buldozer99
senior tag
arsenal 1

-
Bencus88
nagyúr
Hazaérek ebben a pillanatban bkapcsolom a tévét és pont gól
ezaz Arsenal!!! -
B-L-A-C-K
titán
2 elég valószínűsíthetőt találtam eddig:
246 Evian Thonon Gaillard - Paris SG V 2,03
167 Sp. Gijón - Valencia V 2,08
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- Apple iPhone 14 128GB Blue Karcmentes állapot 92% akkumulátor
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)