- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killberk
aktív tag
Nézd meg még a WinPatrol nevű progit. Nálam az az utolsó lépés, ha minden más kudarcot vallott.
Mondjuk ez magától nem csinál semmit, neked kell megmondani, hogy mit ne töltsön be a win.
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Killberk
aktív tag
válasz
kamikaze boci #34 üzenetére
Jah, tényleg kellett volna csinálni, csak nem az én gépem volt, és fura lett volna az ügyfél elött screenshotozni. Meg mondjuk nem is gondoltam rá.
Viszont én is néztem akkorát, hogy 3600 object találat.Nem is néztem meg hogy mi minden volt rajt, csak nyomtam jobb klikket, meg a select all-t. Meg reménykedtem, hogy ne fagyjon bele, miközben remove-ol.
Elég sok helyen futattam már Ad-aware-t, de még 500 körüli találatra se emlékszem, csak jóval kevesebb szokott lenni, szal a fenti az egy extrém eset volt. Néztem telepített programok listáját, az is meglehetősen hoszú volt, szal végül is érthető. De hogy ebbe nem omlott össze az Xp, azért az se semmi. -
Killberk
aktív tag
Hiszitek vagy sem, de egyszer egy gépen 3600 objectet talált az Ad-aware. Le lettek írtva, és azóta is megy az a gép (kb. augusztus). Mondjuk lehet hogy már megint jó rossz állapotban van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Apple iPad 10 10th 2022 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest