- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Az idézett szöveget találtam meg, de a visszatérítés konkrét Tidalos linkje inaktív.
Amiről a fotót küldted az valami külső link, és ha jól látom valami 36$ -os díjat emleget.
Nem látom azt hogy a konkrét levont díjat lehetne visszakérni. De találtam egy Tidalos linket, ahol lehetett kérelmet benyújtani. Oda elküldtem.Amit írtál összeg, az nagyon baráti. De én a Spotify-t használom, arra van előfizetésem. Ez felesleges.
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Először is boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!Egy olyan kérdésem lenne, hogy hol hogyan lehetne refundolni? Illetve rögzített kártyát törölni?
Valamikor leregisztráltam, és megadtam egy netes kártya adatait. Nem is foglalkoztam vele, nem használtam a Tidalt. Néha jött egy email, hogy hogy nem tudta levonni az összeget. Valszeg ilyenkor nem volt a virtuális kártyához összeg rendelve.De most nézem, hogy tegnap, illetve a múlt hónapban is le lett vonva a havi díj.
Igazán nincs rászükségem, nem használtam egyszer sem.
Hol lehetne refundolni, illetve törölni a kártyát?
Vagy a fiókot kell hozzá törölni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 25
- One mobilszolgáltatások
- Bluetooth hangszórók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest