- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swenk
aktív tag
Csak egy kérdés erejéig: van valaki itt, aki a tidal mellett amazon misic unlimited-et használ, vagy ismeri?
-
Swenk
aktív tag
-
Swenk
aktív tag
Elgondolkodtam a tidalról. Mennyire örülhet mondjuk egy Node tulaj, hogy az mqa file-ok száma csökkent és egyre inkább csökkenni fog, ha jön helyette flac. A nem is olyan régen bedobott tidal connect nem használható, az integralt tidal app meg nem tudja a max-ot, mert nincs még API. Így pl. a node, a wiim pro belső tidal alkalmazása csak a régi mqa zenéket mutatja, amiknek a száma csökkent. Tényleg megéri a tidal miatt a több 100 ezres eszköz beruházás? Most egy nagy káosz van a tidalnál. Melyik az mqa file,/unfold 1,2,3, stb/ és melyik a flac, és milyen tulajdonsággal bír. Jelen pillanatban sajnos nincs jól használható magas minőségű zenei szolgáltatás. Valami van, nem is olcsón, de nagyon gáz ez így.
-
Swenk
aktív tag
Sziasztok! A tidálnak van magyarul értő ügyfélszolgálata? Hiába írom be az új hitelkártyám adatait, nem fogadja el. Ugyanez a kártya Netflixre, HBOra jó.
-
Swenk
aktív tag
Üdv a Fórumnak! Boldog Újévet! Rég jártam itt és megint a Tidállal nyüglődök. Ami van: Denon AVR-X1500H 7.2, tudja az Atmost. Van benne HEOS, és az egyik HDMI bemeneten egy Chromecast 3 lóg. Van egy S10+mobil , tudja az Atmost, Tidál lejátszáskor / saját eszközön/, mutatja a Dolby Atmos jelet. Van egy Iphone 6S is, na, ez alapból nem lát a Tidal app-ban atmos-os zenét.Nem fejesen, hanem a Denon erősítőn szeretném hallgatni a 7.1-es zenéket, ha már kínálja a Tidal. Az igaz, hogy sztereóban, 44.1, 16 bit-tel minden átmegy, mindenről. DE akkor minek a Tidál, ilyen formátumban szolgáltat a Deezer is, havi 750Ft-tal kevesebb havidíjért
Nektek van valami megoldás erre? Valaki próbált már AVR-re Tidal Atmos zenét juttatni?
És hogyan sikerült? Köszönöm szépen. -
Swenk
aktív tag
Ugyanaz sajnos.
-
Swenk
aktív tag
Himedia q10 pro androidos medialejátszóra telepítettem a Tidal appot, play store-ból. Nem tudok bejelentkezni, mert ezt az üzenetet adja, ha rákatt a login fülre:
"Something went wrong, please try again" Akkor most mi van? -
Swenk
aktív tag
Köszönöm, emésztem.....
Mindjárt még valami: S9+-- Bt-kiválaszt LDAC- ok., de a Denon Bt-a csak sbc-t tud, ezt írja specs. Akkor Bt mód nem jöhet számításba? Vagy tud LDAC-t fogadni? -
Swenk
aktív tag
Kifelejtettem a sorból: esetleg Chromcast 3? Átviszi a 96K/24bit-et?
-
Swenk
aktív tag
Kérem a hozzáértők javaslatát, saját megoldásait arról, hogy a TIDal HiFi előfizetésből eredő legjobb minőségű hangot hallgathassam. Nem fejhallgatón, hanem egy Denon AVR-X1500 erősítő lenne a vége. Ami van ehhez: laptop, rajta win10 /integrált hd hang, integrált Intel hd videoval. Van hdmi kábel. Samsung S9 plus mobil/Bt LDAC lehetőséggel/ Laptopon is, mobilon is fut az MQA zene. Külső hangkártya /pl.: FIIO/ alapból fülhallgatóhoz készült, esetleg van optikai kimenete.
Még valami. Mivel tudnám ellenőrizni, hogy a Denon-ba bemenő jel 24 bites? Az erősítő csak a mintavételi frekvenciát írja ki. Van windowsra valami app, ami ezt megmutatja?
Köszönöm. -
Swenk
aktív tag
Köszönöm. Az én mobilom, a Samsung S9 Plus is tudja ezeket, csak én erősítőre szeretném kitenni. Sajnos a Denon X1500H beépített bluetooth-a csak SBC-t tud. Nem találtam olyan Bt külső adaptert,eszközt, ami tudja az LDAC-ot és van egy digitális vagy analóg kimenete, amit az erősítőbe lehetne küldeni.
-
Swenk
aktív tag
2, Megfelelő BT eszköz át tudja vinni a minőséget! LDAC képes eszköz kell. Ez 24bit/96kHz-et áttol. Én LDAC-s fülessel hallgatom a Tidal MQA-t. Nem semmi milyen a minőség!
Elmondanád, hogy milyen eszközön fut a Tidal? Ez az eszközöd akkor tudja a bluetoothával a 24bit/96Khz hangot átvinni a fülesedre?
-
Swenk
aktív tag
Köszönöm, nézegetek....
-
Swenk
aktív tag
Tidal tapasztalataim: Előfizetésem, HIFI, alkalmas az MQA szuper minőségű zene hallgatására. DE hogyan?
1.megoldás. PC app a laptopra, win10-re. Remek app. Beállítható, hogy szoftveresen átkódolja az mqa file-okat, akár PCM 96KHz 24bit-re. Az ilyen zenék már szépen szólnak. De min tudnak megszólalni? A laptop saját hangeszközén, fejhallgatóval, vagy analóg kimenetéről bele a Denon avr-x1500 rca erősítőm bemenetére. Nem a legminőségibb megoldás, és még kábelezni is kell. A legjobb hangminőség hdmi kábellel való összekapcsoláskor lesz.Ki kell választani Tidal app-ban a win10 hangeszközeiből a Denon AVR-t, mint hangeszközt. Csakhát ez is kábelezéssel jár, nagy bunkó HDMI kábel lóg és nyúzza a hdmi aljzatát.
De jó lenne vezeték nélküli megoldás! DE: a Bt nem viszi át az előfizetett minőséget. Chromcastot a desktop app nem tud, böngészőből meg van Cast, de nincs master audio.
2.megoldás. HEOS app. Denon természetesen tudja, ám a HEOS app csak 44.1KHZ, 16 bit-et tud. De jó, hogy van master audio a Tidálon....
3.megoldás. Android tablet, vagy mobil. Tudják a master audiót. Megszólalhat fejhallgatón, vagy analóg kábellel az erősító analóg bemenetére dugva, legfeljebb kicsit zúg, ha üresben feltekered a potiját.
4. Az erősítőnek nincs beépített chromcastja, talán a HDMI-s Google Chromcast 3 /sajnos Chromcast Audio már nincs forgalomban/ támogatná a 96KHZ 24 Bit-es átvitelt vagy maradnak a lógó madzagok, meg a ki-be dugdosás? Vagy a Spotify, gyenge audio minőséggel, vagy a Deezer, ami szintén havi 3000Ft és 44.1/ 16bit.
MQA támogatású külső, usb-s hangkártya nagyon kevés van, és nagyon drága.
Hogyan tudnám kihasználni az előfizetés adta minőséget?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest