- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
rogers
aktív tag
-
rogers
aktív tag
Na jól összekevertétek itt a szép kis topicomat. :D
Azért ha vki végigolvassa az eddigieket akkor látszik, hogy a két kérdező esete totál nem ugyanaz!
Én valóban cserélni tudom a Ti4200-at, ha tehát 9600Pro-ra vetemednék akkor az jelente mondjuk 3000Ft kiadást. Az én kérdésem inkább az, hogy megéri-e a cserére rákölteni +50 rugót és 9700Pro-nál kikötni. (ld. fentebb bőven részletezve)
Kedves kérdezőtársam pedig VENNI akar max 60,000-ért valamit és nem tudja, hogy 9600Pro v. 9500Pro-t vegyen.
A kettő ugyebár távolról sem ugyanaz... -
rogers
aktív tag
Köszi ezt a beyond3d tesztet, ezt még nem láttam, megvan az esti program, még kinyomtatni is sok lesz :) Majd szétnézek az oldalon, mert igazából azokat a méréseket kedvelem ahol be van téve egy-két benchmark kártya is (Ti sorozat vagy a 9700) viszonyításnak.
Ahogy néztem akárki méri a Ti sorozatot az konstans szokott lenni, míg az újabb kártyák mérési eredményei eléggé teszt függőek.
Igazából szívem szerint és a lelkem mélyén én 9700Pro-t szeretnék, mert még sose volt ilyen ''felsőkategóriás'' kártyám, általában max 50,000nél húzom meg a határt videokártya tekintetében, így lett a Ti4200 is anno. Sajna egyenlőre magamat sem tudtam meggyőzni a beruházásról és itt sem olyan inputok jönnek, ami szerint megéri. :) Na sebaj, talán még egyet aludhatok rá.
A célharver amibe belemegy az egy 2.6-os P4-es konfig, szóval nem aggódom, hogy a processzor lesz a szűk keresztmetszet... -
rogers
aktív tag
Általában 1024x768 fölé nem megyek játékban, mert igazából nem látom értelmét, nincs akkora különbség. Tuningolni nem nagyon szoktam, nem is igazán merek, mert nem értek hozzá :))
Még vmi:
Ha viszont visszaolvasom a PH! fórumokat, akkor ott eléggé le van húzva a 9600 sorozat, ezért is félek tőle... ...belémoltottátok :DD
Egyenlőre úgy tűnik, nem lettem okosabb... :( -
rogers
aktív tag
Ahogy a ''Half-Life 2 és az nVidia - páratlan páros?'' cikket nézem, hát lehet, hogy mégse kéne ennyi pízt rákölteni arra a 9700Pro-ra. (se) :(
-
rogers
aktív tag
Előszőr is, tudom, hogy létezik Radeon topic és hogy amit kérdezek annak elemeit körüljárták már ott, de az idők változnak, a riválisok és engem a mai helyzet érdekelne.
Tehát.
Olyan helyzetben vagyok, hogy mivel gari alatt lerohadt a Ti4200 128MB kártyám, valószínűleg lehet cserélni. A cserét az üzlet feltételezhetően rugalmasan fogja kezelni, ezért nyílik néhány lehetőség:
1. ''csere'' okán kaphatnék helyette egy 9600Pro-t, az árában van viszont a tesztek szerint erősebb kártya.
2. felbővített csere okán, rászánnék pénzt és egy 9700Pro-ra cserélném be. Ez olyan 50,000 körüli összeget jelentene.
Elsősorban játékra használnám, az gondolom sejthető.
A dilemma: első pillantásra, ha van az embernek pénze, a 2. opció nagyon jónak tűnik. Egy haverom viszont úgy véli, ez most elhamarkodott pénzkidobás, mert elképzelhető, hogy durván fél év múlva abból az 50,000ből amit elköltök a felbővítésre már vmi sokkal jobb és a 9700Pro-nál is zúzósabb kártyát lehet venni, megéri tehát kivárni. Én nem vagyok meggyőződve róla, hogy akkorát fognak esni az árak és ennyire gyökeresen megváltozik a helyzet addigra...
Ti hogy látjátok a kérdést?
Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest