Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Apple Watch
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
Aktív témák
-
Lorke
tag
Nekem is van egy MSI dual socket-A alaplapom, méghozzá új! DDR400-as ramokkal is megy! AGP PRO slot van rajta ( 4x-es ). A procidon egy kis hidat kell összekötni, hogy menjen dualban, ezt én is meg tudom csinálni!
Ha érdekel az alaplap írj!
[Szerkesztve] -
pg012345
senior tag
na írt az eladó eddig minden okés! már csak a tápcsatiját kérdeztem meg hogy milyen és ha sima atx es akkor szerintem megveszem tőle!
-
Dufresne
addikt
Vártalak mikor bukkansz fel a topicban
Sztem ezek a lapok nem tuningra lettek kitalálva...
Amúgy nem vesztesz seemi, ha nem 8x-os az AGP slot, hanem ''csak'' 4x-es. Ahogy itt PH-n és több tesztben is olvasgattam a különbség leginkább csak elméleti sem mint gyakorlatban érezhető. -
kraftxld
félisten
Pár dolog.
Csak mobilbartonok mennek dualban.
Tyan lapnál max 2266MHz volt amit ki sikerült hajtanom a mobilbartonokból
4x agp pro szokott lenni a dualsocketa lapoknál.
Az alaplap 133-as FSB-t tud, és csak ddr 266-on fognak menni a ramok, és csak lábkötözgetéssel lehet 800MHz fölé rakni a procit.
Némelyik tyan lap ATX-GES szabványú tápot igényel, ezt sem egyszerű beszerzni. -
WillChi
őstag
Halvány gőzöm sincs, de esetleg a gyártónál találhatsz némi infót: [link].
Na, letöltöttem a doksiját a linkelt lapról, az AGP 4x-es, de az FSB csak 200 v. 266 MHz lehet, ez a Barcinak nem igazán fekszik, de ha nem lockos esetleg mehet. Az FSB tuningot szvsz el lehet felejteni. Csak szorzóval lehet tornászni egy kicsit. Én max. valami TBred procihoz venném meg.
[Szerkesztve] -
pg012345
senior tag
ja és ez az alaplap 1 procival is megy? mert lehet nem tudom rögtön megvenni a másik procit.
-
pg012345
senior tag
helló érdekelne egy ilyen alaplap! socket a foglalatos 2 db proci megy bele! az érdekelne mennyibe kerül és hol lehet venni? ha valakinek van leírhatná hol vette és mennyiért stb ja és ebbe belemennek a sima ddr 400mhz ramok? van agp-s fogadóhelye? azért kérdezek ilyeneket mert most lenne először ilyenem és még keveset tudok róla!
az úgy működne ha beleteszek egy 2500+ barcit amin állítható a szorzó és egy sima 2500+ procit vagy egy kisebbet ezek a dolgok hogy vannak? segítségeteket előre is köszönöm!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Óvodások homokozója
- Asztalos klub
- 3D nyomtatás
- One mobilszolgáltatások
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest