- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Aktív témák
-
cornail
csendes tag
Kicsit rosszul fogalmaztam, arra voltam kíváncsi, h a lenovonál kell-e vmi garancia átírást, áthozatást magyarországra, stb. csinálni (esetleg kell-e hozzá számla vagy garpapír, amit erősen kétlek az eddig hallottak alapján). Valamint, hogy attól, h belgiumban lett érvényesítve, magyarországon is munkadíj-mentes-e a javítás (dell-éknél pl itt van a svédcsavar, h azt leszámolják, ha nem hazánkban vetted).
De azt vettem ki a válszodból, h semmi ilyen probléma nincs. Csak lopott ne legyenA másik kérdés, fizikailag is a Neumann János utcai központba lehet vinni javításra a gépeket? Mert az ott van a műegyetemnél, ahova járok, ami tutijó.
-
cornail
csendes tag
ebay-en találtam egy t60-at, német tulajjal, amire a lenovo szerint 2010-ig van gari, és belgiumban érvényesítették.
tegyük fel, hogy megveszem. ekkor ha besétálok pesten a központi ibm szervízbe, élni fog ez a hároméves garancia nekem is?
Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Íme az új Android Auto!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged