Keresés

Aktív témák

• Jim76

aktív tag

válasz Tim82 #6575 üzenetére

Kipróbálom, bár remélem, hogy a rajta lévő, fenetudjamilyen bevonatot nem dörzsölöm le :)
    Köszi

• Jim76

aktív tag

Köszi minden hozzászólónak a hasznos ötleteket!
    Igen.. tudom, hogy sajnos áfa-t, meg lehet, h valamennyi vámot is kell rá fizetni, ha amerikai ebay-ről rendelem, de némelyik, pl. az X300-as még így is megérné. Sajnos a keret inkább egy X200-as, vagy X60-61-est tesz lehetővé. Ami az X200-asban zavar, hogy nincs rajta "tapipad", az hiányozna..
    Az optikai meghajtó nem igazán érdekel - van egy 4GB-os pendrive-om, amit használok - a T40-esben utoljára egy XPSP3 telepítés kapcsán volt lemez... és ami nincs, az ugye nem romlik el :)
    A T40-es a közepesnél talán jobb állapotban van, a teteje karcos valamennyire, a használattól - szóval az meg olyan 50-60eft közt érhet valahol... legalább így tudok számolgatni.

Mégegyszer köszi mindenkinek!

• Jim76

aktív tag

Sziasztok, és BUÉK itt Mindenkinek!
    Némi ötletet szeretnék kérni, attól, aki szívesen segít tanácsával, tapasztalatával.
    2 részből áll a dolog, és az egyik meghatározza a másikat:
    1. adott a mostani notim (T40 - nem sorolom, amit amúgy is tudtok róla- ami plusz benne: 80 GB 1 hónapos, garis Samsung winch., 1GB (2x512) memória, és csak sima DVD olvasó, az akksija pont 1 órát bír (wear level 72%))
    Ezzel kapcs. kérdés: mennyit érhet ez most? - a valós piaci árra gondolok, nem vagyok álmodózó, sem madarász :)
    2. Amiért esetleg eladnám, az az, hogy egy 12-13" körüli (kisebb, könnyebb, újabb), de mindenképp IBM/Lenovo gépre váltanék- nagyon bejött a T40 - (X6x, X200 esetleg X300 - akár használtan, vagy az amerikai ebay-ről újonnan, mert ahogy néztem jóval olcsóbb, még a szállítással együtt is, akár -100eft-al)
    Ezzel kapcs. kérdés: van-e értelme a méret miatt cserélni, mennyivel könnyebben hordozható pl. egy X61-es, van-e valakinek tapasztalata az X sorozattal kapcsolatban? Lesz vajon annyira strapabíró, mint a T40?

Köszi előre is! :R

Aktív témák