- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
válasz
Shadowfax
üzenetére
Bocs a linkért, nemtudtam, hogy ennyire utána akarsz nézni, a lényeget meg én is leírtam.
Akkor ezt egyelőre hanyagolom, nézelődök még itthon egy darabig, félő, hogy nem lesz már használtan olyan X31 ami nekem megfelelne. Tudom, hogy használt cuccok, tudom, hogy ilyenkor kompromisszumot kell az embernek vállalni, de engem zavarnak a kopások ez van, tudom én vagyok ilyen téren aberrált

-
Pompi
nagyúr
Sziasztok IBM tudorok

Azt nemtudjátok, hogy IBM-nél mit jelent a refurbished fogalma? Igazából az érdekelne, hogy külsőre is rendbe teszik a gépet?
Jó állapotú (kvázi újszerű) X31-et keresnék (már ha reálisan lehet ilyet találni) és ebayen az "ibm factory outlet"-nél találtam ilyen refurbished, factory sealed box-os darab(ok)at. Rákérdeztem és azt írja semmi karc, sarok-kopás ilyesmi nincs rajtuk. Mennyire hihető ez el?
Az ilyen USA-ból érkező elvileg 90 napos gyári garanciával adott esetben lehet itthon kezdeni valamit?
Lehet, hogy X40-ből hamarabb találok külsőre jobb állapotban levőt (tisztában vagyok a különbségekkel pro és kontra is)?
Aktív témák
- RITKA ASUS ROG Strix G15 Electro Punk gamer laptop, i7-10750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban,dobozzal
- Lenovo ThinkPad P15s i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T500 / FHD IPS / Garancia!
- HP EliteBook x360 830 G8 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / Érintőkijelző / 2in1 Prémium üzleti laptop!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027-ig!
- Alienware m15 R5 gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3070, karcmentes, 360Hz!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest