- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
Hirdetés
Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
Egy linknek azért örültem volna.
Rákérdeztem és azt írja semmi karc, sarok-kopás ilyesmi nincs rajtuk. Mennyire hihető ez el?
Pont annyira, amennyire az ebay-en lévő eladóknak hinni lehet.Az ilyen USA-ból érkező elvileg 90 napos gyári garanciával adott esetben lehet itthon kezdeni valamit?
Valószínűleg nem. De ahogy Csedit fórumtársnak is írtam tegnap, csak az számít, hogy a warranty lookup-nál mi van. -
Yaye
őstag
Aszongyahogy:
[I]"IBM Certified Used Personal Computing products undergo a stringent refurbishment process.
For PCs
* Data cleansing of hard drives
* Testing and verification of all parts
* Testing and refurbishing notebooks batteries
* Reloading operating system software
* Cleaning the equipment inside and out, so the product looks virtually new"[/I]Tehát kipucolják, de szvsz a mérsékelten lepukkant burkolatot, tasztatúrát nem cserélik. Olyannyira, hogy külön kategóriában, óccsóér árulják a kicsit kopott, karcos, repedt(!) burkolatú gépeket is:
"Slightly imperfect
In the market for a notebook at the best price available? Our vast inventory of fully-refurbished, tested and guaranteed IBM Certified Used notebooks includes some systems that have minor cosmetic flaws including minor nicks, cracks and scratches on the exterior and a few faded keys on the keyboard. These systems are completely functional and are backed with a 7 day money back guarantee and 3 months limited warranty. Hurry, supplies are very limited"szerk: valamiért nem szuperál a dőlt betű az elején..
Aktív témák
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Apple Macbook Air M4 15 2025 16GB 256GB
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Apple MacBook Pro 14" - M3 Pro - 18GB/512GB
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest