- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
csokolade
tag
válasz
Adrian Mole #4353 üzenetére
én már fél éve szívok a TVAC-vel, ha átmegyek más AP-re, csak akkor hajlandó működni, ha nyomok egy windows vezetéknélküli ikon-jobb gomb-javítás -t. utána a TVAC is helyreáll. komolyan elgondolkozom hogy újra szűz recovery rendszert telepítek.
-
csokolade
tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm T40-esén elfüstölt a táp résznél az alaplap (iszonyú büdös még így 3 nap után is) Segítséget kérnék, tudtok-e jó beszerzési forrást, vagy bontott alaplapot, vagy esetleg egy olcsóbb szervízest, mert ugye az anyacégnél 60-70k körüli összeget jelöltek meg, ami kb az egész gép ára .
Előre is köszönöm.
(a T61-esem TVAC wifi konnektálása a mai napig nem jó (kb 3-4 hete kaptam már itt ötleteket), ha átviszem más AP-ra, csak a windows-jobbgomb-javítás után hajlandó működni, de már megszoktam)
-
csokolade
tag
nna tessék milyen láma-e vagyok
úgy átléptem, mint a sicc, dőltbetű, gondoltam vmi érdekes aláírás
e teljesen ferde jelenetet cseppet sem emésztettem meg.De ezt már megcsináltam, amikor újratelepítettem az intel drivereket és akkor egyből ezt is leállítottam, erre gondolsz ugye:
A számítógép kikapcsolhatja az eszközt, hogy energiát takarítson meg
vagy az intel saját beállításai között? -
csokolade
tag
válasz
Shadowfax #3980 üzenetére
pffffúú, háthh, néhány program uninstall (pl, acronis trueimage home, ami akku üzemnél folyton szaggatta az egeret, máig nemértem miért), plusz újabb windózápdét is volt, újabb powermanagement, hotkey, ultranav, driver, active protection frissítés. Tudom, azabaj hogy nem egyesével megfontoltan, hanem mindent egyszerre le-fel.
Dehát akkoris
most úgy megy, hogy jobb gomb-javítás, és egyből megtalálja a hálózatot.
lehet h a tvac-t meg a hozzá kötődő drivereket le-, azután feltelepiteni volna jó, vagy XP le-fel, de az meg...
Tényleg mindenkinek tökéletesen megy a TVAC??? -
csokolade
tag
válasz
Shadowfax #3968 üzenetére
Köszi a segítséget, sajna nem megy
Mármint a hotfix feltelepedett, de még mindig ugyanaz a helyzet.
2 helyen vagyok általában: a munkahelyemen és otthon.
Tegnap a mhelyen felraktam a hotfixet -> újraindít -> hibernál
otthon bekapcs -> no network
jobb klikk a windows wlan ikonra -> javítás, utána okés.
este hibernál, ma be a mhelyre -> bekapcs -> no network.Ebben csak az a szép, hogy a múlt héten még minden oké volt.
-
csokolade
tag
válasz
csokolade #3971 üzenetére
Úgy láccik a májkroszoftosok dolgoznak, mert máris megjött a "hivatalos" hotfix,
persze jelszavas védelemmel:
http://hotfixv4.microsoft.com/Windows%20XP/sp3/Fix131968/2600/free/207928_HUN_i386_zip.exe
JELSZÓ: S9ws1B]rbMég nem raktam fel, mert nyitva van 1 csomó ablak, de majd holnap
Még1x köszi
-
csokolade
tag
Sziasztok!
Valakinek sikerült már T61-en (vagy másik TP-on) tutira összehangolni az Intel 4965agn kártyát az Access Connection-el???
Hibajelenség:
"A" ponton csatlakoztatom, profilba mentem, minden ok!
Hibernálom, majd átmegyek "B" pontba ahol bekapcs (hibernálásból) és próbál ugye "A" ponthoz csatlakozni, de nem tud, hibával leáll, és onnantól nem lát semmilyen hálózatot, a "Find Network" nem talál semmi AP-t, azt írja hogy No Network. Csak újraindítás után működik megfelelően.
Minden driver a legfrissebb, Intel v11.5.0.36, TVAC v4.42 plusz az egyéb, pl. PowerManagement, Hotkey, stb. driver-ek is a legfrissebbek.Előre+köszönve.
Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Léghűtés topik
- EAFC 25
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Gyúrósok ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elhalasztották a Marathon megjelenését
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- MSI GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest