- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Szőröstalpú
tag
Hello!
T42 olyat játszik, hogy marha gyakran (most már percenként többször - mondjuk csak ma kezdte) elmegy a kijelző háttérvilágítása. Ha lecsukom a tetejét, és újra kinyitom, akkor újra an kép (egy rövid ideig). Van ennek egyszerű megoldása?
-
Szőröstalpú
tag
válasz
Dottore #6492 üzenetére
A memóriateszt három órája fut, úgyhogy szeritnem nem az lesz a baja (csak 1.65-öt találtam hirtelen, amit cd hiányában tudtam usbről bootolni).
Viszont az event logban lemezhibás bejegyzések vannak. Ahogy elindítottam egy hibaellenőrzést, egyből elszállt (aztán utánna pesze kétszer is lefutott, csak hogy ne legyen biztos).
Most hdsentinel-lel nézem, és nekem nem tűnik nagyon egészségesnek a lemez:Kondíció: 58% Kiváló :U
A lemez felületén található 33 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve.
A lemez önteszt során talált 8 hibás szektort.
Az szektorok javításának számából ítélve a hibás szektorok összefüggő területet alkothatnak.
A lemez felületén található 8 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).Szóval szerintem kinéz egy vinyócsere
-
Szőröstalpú
tag
Mitől lehet az, hogy a T42-m hirtelen lefagy. A hirtelent egyrészt úgy értem, hogy ma kezdte (jó pár hónapos a rendszer rajta, és mostanában nem raktam fel semmit), másrészt meg úgy, hogy használom, pl. böngészek, és egyszercsak merevre fagy (illetve nem is merevre, mert az egér mozog, de nem klikkre már nem reagál, ahogy a billentyűzetre sem). Csökkentett módban is. Memória? Vinyó? Talán videókártya? Hogy lehetne kideríteni?
Aktív témák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged