- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Aktív témák
-
Szőröstalpú
tag
Hello!
T42 olyat játszik, hogy marha gyakran (most már percenként többször - mondjuk csak ma kezdte) elmegy a kijelző háttérvilágítása. Ha lecsukom a tetejét, és újra kinyitom, akkor újra an kép (egy rövid ideig). Van ennek egyszerű megoldása?
-
Szőröstalpú
tag
válasz
Dottore #6492 üzenetére
A memóriateszt három órája fut, úgyhogy szeritnem nem az lesz a baja (csak 1.65-öt találtam hirtelen, amit cd hiányában tudtam usbről bootolni).
Viszont az event logban lemezhibás bejegyzések vannak. Ahogy elindítottam egy hibaellenőrzést, egyből elszállt (aztán utánna pesze kétszer is lefutott, csak hogy ne legyen biztos).
Most hdsentinel-lel nézem, és nekem nem tűnik nagyon egészségesnek a lemez:Kondíció: 58% Kiváló :U
A lemez felületén található 33 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve.
A lemez önteszt során talált 8 hibás szektort.
Az szektorok javításának számából ítélve a hibás szektorok összefüggő területet alkothatnak.
A lemez felületén található 8 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).Szóval szerintem kinéz egy vinyócsere
-
Szőröstalpú
tag
Mitől lehet az, hogy a T42-m hirtelen lefagy. A hirtelent egyrészt úgy értem, hogy ma kezdte (jó pár hónapos a rendszer rajta, és mostanában nem raktam fel semmit), másrészt meg úgy, hogy használom, pl. böngészek, és egyszercsak merevre fagy (illetve nem is merevre, mert az egér mozog, de nem klikkre már nem reagál, ahogy a billentyűzetre sem). Csökkentett módban is. Memória? Vinyó? Talán videókártya? Hogy lehetne kideríteni?
Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nyaralás topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Autós topik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Apple MacBook Pro 14" - M3 Pro - 18GB/512GB
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest