- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
ge.k.ko
tag
Nem akarom szétoffolni a topikot, ezért két gondolat válaszként:
1. alapon 1 év a gari, 3 év plusz Ft-ért vehető (késő bánat, sajna)
2. Nem vagyok naprakész a legújabb típusokból, nem fétis, hanem munkaeszköz. Régebbi Sony-kat vettem, 13,3'' képernyővel, VGN-valami a típusa. Mail, word, excel, dózer quartetthez nem kell erőgép.
G. -
ge.k.ko
tag
Nem általánosítok, csak az a véleményem, hogy ha egy notebook 500e+ÁFA-ba kerül, abban az esetben:
1. az alkatrész ellátása legyen folyamatos (raktárkészlet kezelés / logisztika)
2. korrekt áron javítsák
De az első az a minimum lenne. Szerintem. Hangsúlyozom, prémium márka csúcs modellje!
Azért ezt választottam mert nekem fontos a notebook, Angliában és Ukrajnában vannak vállalkozásaink, sokat utazom. Ehez képest a szervíz még csak határidőt sem tudott adni a javításra, csak annyit, hogy minimum 1 hónap. Az árat is úgy kellett kiénekelni, mert az a procedúra, hogy küldenek ajánlatot.
Én naív, azt hittem, h odaviszem, leülök, majd 1 óra múlva viszem is tovább. Ha prüszkölve is, de fizettem volna.
(1 év volt a garancia, alig másfél éves a gép)
Amúgy srácok, nem a notit szídtam, tényleg szeretni való gép. Ettől függetlenül, pusztán racionális megközelítésből, nem éri meg, mert a rendelkezésre állása nem megfelelő.
Veszek két kis Sony-t, 560e + ÁFA áron, ha az egyik elromlik, ott lesz a másik, közel ugyan annyiért értékelhető rendelkezésre állás.
G. -
-
ge.k.ko
tag
Sziasztok,
Shadowfax tippje nyomán X40-esbe való vinyóra vadászok (Hitachi TravelStar C4K60 / 60 Gb). Google alapján szóbajöhető üzleteket felhívtam / meglátogattam, ahol van, ott is ZIP csatolóval.
Kérdésem, hol lehet a fent említett vinyót beszerezni.
Köszönettel,
G. -
ge.k.ko
tag
Urak,
x40-esem vinyóját 500 USD fejében szívesen kicseréli az IBM szervíz. Mert hogy a garancia (1 év) májusban lejárt.
Ha valaki tud segíteni, hogy ennél olcsóbban hol és milyen vinyót tudok beszerezni, pls, tegye meg.
BTW kicsit pipa vagyok, ui van 9 masinánk, mindegyik 1,5 év körüli, és csak ezzel van gond, míg a többi ''vacak'' 12''os MSI vígan muzsikál. Ja, és az enyém árából majd 3 kijött ezekből. És gondolom, a javítás is értékarányos, de mondom, még nem volt rá szükség. -
ge.k.ko
tag
Sziasztok,
X41-es apróságomban a HDD (40G) elment vadászni, semmilyen módon nem bírom életre kelteni, ergo csere. A gép már másfél éves, no gari.
Mit javasoltok cserére? Érdemes IBM szervízben, vagy vegyek egy 1.8-as vinyót, oszt cseréljem? Ez utóbbi esetben hol?
Minden tippet megköszönök!
G. -
ge.k.ko
tag
Sziasztok,
hüle kérdésem lesz, de hátha:
X40est nyúzok, szeretem a gyári active desktopot. Ez azonban vmilyért el****dott, értsd ez alatt:
- nincs jobb egér (nem reagál rá semmit, így pl nem tudok a desktopra gyorsan txt filet létrehozni...)
- a mail szimbólumnál nem az eredeti háttér, hanem homogén kék sáv figyel, és maga a funkció sem műxik.
Hátha vki...
Kösz,
G.
Aktív témák
Hirdetés
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged