Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
Aktív témák
-
ge.k.ko
tag
Nem általánosítok, csak az a véleményem, hogy ha egy notebook 500e+ÁFA-ba kerül, abban az esetben:
1. az alkatrész ellátása legyen folyamatos (raktárkészlet kezelés / logisztika)
2. korrekt áron javítsák
De az első az a minimum lenne. Szerintem. Hangsúlyozom, prémium márka csúcs modellje!
Azért ezt választottam mert nekem fontos a notebook, Angliában és Ukrajnában vannak vállalkozásaink, sokat utazom. Ehez képest a szervíz még csak határidőt sem tudott adni a javításra, csak annyit, hogy minimum 1 hónap. Az árat is úgy kellett kiénekelni, mert az a procedúra, hogy küldenek ajánlatot.
Én naív, azt hittem, h odaviszem, leülök, majd 1 óra múlva viszem is tovább. Ha prüszkölve is, de fizettem volna.
(1 év volt a garancia, alig másfél éves a gép)
Amúgy srácok, nem a notit szídtam, tényleg szeretni való gép. Ettől függetlenül, pusztán racionális megközelítésből, nem éri meg, mert a rendelkezésre állása nem megfelelő.
Veszek két kis Sony-t, 560e + ÁFA áron, ha az egyik elromlik, ott lesz a másik, közel ugyan annyiért értékelhető rendelkezésre állás.
G.
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest