- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Magisk
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Aktív témák
-
sssent
senior tag
Használd a keresőt! Sokszor több különböző dokumentumban is említik ugyanazt az alkatrészt. Pl. Thinkpad Dock II [link], X6 Ultrabase [link], [link] (tablet).
De a FRU számok a gép egy-egy tartozékának cseréjéhez szolgálnának azonosítóul. Szerintem a táskákat nem tekintik ilyen cserélhető alkatrésznek, így nincs FRU, csak part no (ld. [link]: ''not applicable'' sor). Még soha nem akartam táskát venni, de nem tartom kizártnak, hogy ilyet nem is kapsz a raktárról, csak boltból.
[Szerkesztve] -
Shadowfax
addikt
Parts lookup: [link] Itt detect and continue.
Sajnos nem írtad meg, mi a gép típusa, de pl. a T40-42-höz a System service parts: [link] Ugyanígy keress rá a Lenovo oldalon, a kulcsszó tehát a ''System service parts gép típusa''.
Ja, s üdvözlöm az új ThinkPad tulajokat.
Blaise: Elvileg igen. Azt hiszem munkanapokon, munkaidőben. De biztosat a szerviz tudna mondani.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 24 Hours of Le Mans
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali fotós kérdések órája
- alza vélemények - tapasztalatok
- Crohn betegség
- Path of Exile (ARPG)
- Amazon Kindle
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Dell G3 3500 Gamer laptop szép állapotban dobozával. (i7 10750h, Gtx 1660ti, 16GB ram, 1TB ssd)
- Asus F15 FX516PR 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest