- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Aktív témák
-
raszputyin
senior tag
válasz
AMD Power #28 üzenetére
Najó, a G sorozat tényleg khm... fura választás. De az R-t továbbra is a védelmembe veszem
162e bruttó? Tényleg nem rossz egy új géptől... olyan lehet, mint egy Joszif Sztalin II páncélos -- tetűlassú, bűnronda, de csatában értékes, és nehéz szétverni
szerk.: hú, most megnéztem... tényleg rémes, mintha 3-4 éves lenne a konfig. De amire való, arra jó
[Szerkesztve] -
raszputyin
senior tag
válasz
AMD Power #20 üzenetére
Attól, hogy Kínában csinálják, még nem biztos, hogy rossz. A legtöbb számítógépalkatrészt lényegében csak Kínában, vagy még nyomorúságosabb országokban gyártják.
Ha pl. megnézed közös kedvencünk termékeit... persze, Dresden, Deutschland -- a processzormag. De az is rá van írva, hogy Assembled in Malaysia. Erkölcsileg talán gázos (filléres rabszolgamunka van benne), de a minőség rovására a jelek szerint nem megy. -
laxius_
tag
nem mondtam hogy örülni kell annak amit mondtam....
Vaio még annyira nem rossz de akinek az van az tudja hogy a kijelző okés de a muanyag ház nem az igazi...
Talan még hp amire tudok jot mondani....
Ja meg még annyit hogy akinek nem ibm van es lecserélné ibmre az megéretné amit mondok. Tapasztalatbol beszelek en is
[Szerkesztve] -
raszputyin
senior tag
úgy született ez a topic, hogy bepötyögtem: a ph! keresőbe: ibm. semmi, ami tetszett volna. aztán: thinkpad. megint semmi. ha nem tetszik, ne írj ide
ha nem tetszik, ÉS mod. vagy, akkor töröld nyugodtan
egyébként jóindulatú célkitűzésem az volt, hogy e megjegyzésekkel ne a ''milyet vegyek''-be szemeteljek ezentúl.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- E-roller topik
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad V15 G2 I5-1135G7/20 GB/256 NVMe /14" FULL HD laptop
- Lenovo Thinkpad E14 G4 I5-1235u/40 GB/256 NVMe /14" FULL HD magyar bill/10 magos
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i7-1185G7/32GB/1TB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Hibátlan Lenovo P14s Gen5 AMD Ryzen 5 8540U /16GB 512GB SSD/HUN BILL
- HP USB-C Dock G5 (HSN-IX02) ÁFÁ-s
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest