- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
Nand_i
tag
Szerintem ha mar HD film, akkor érdemesebb az újabb vas mellett dönteni, mert abban van elvileg hardveres támogatás a dekódoláshoz, ergo nem a procit fogja tekerni (más kérdés hogy a proci helyett más fog melegedni), vagyis T400. Ami engem a HP-ben zavart (nem konkrétan a 2510p-ben, de a design ugyan az), az az hogy gépelés közben a gép széle nyomta az alkaromat. Lehet, hogy hülyeségnek hangzik, de baromira zavart valami gépelés közben, és csak akkor jöttem rá mi volt az mikor lecseréltem az nc6400at T61re, aminek ugye szépen le van kerekítve az első fele. Másik, hogy a HP-s pöcökegér szerintem használhatatlan, mert nincs scroll gomb, és a kék pöcök is szeretett leesni a gépemen, kérdés, hogy a pöcökegér mennyire lenne nálad szempont.
Amit én vennék, az X200, vagy X200s, pl itt van egy konkrét teszt, de ahogy láttam van még azon az oldalon róla több teszt is, és X200s-t lehet venni 1440x900as felbontással. Azt mondjuk nem tudom, mibe kerülhet mostanában egy ilyen.
Aktív témák
- Borderlands 4
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steam topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest