- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Sipi
addikt
Figyelj, akkor most harmadjára kérlek, hogy olvasd el azt a rohadt readme-t. Miért nem vagy hajlandó megtenni?!? Az 5. pont pont ezt írja le - eddig kétszer kértem, ezek szerint egyszer sem tetted meg, bele sem néztél. Ha megtetted volna, tudnád ezt is.
Mit vársz, mit mondjunk neked? Másoljam ki a readme-ből az ide vonatkozó részt? Bocs, lusta vagyok rá, hiszen te is el tudod olvasni, és semmivel nem tudok többet mondani annál, mint a program írója.
Az utolsó kérdésnek pedig így szerintem semmi értelme. Vagy pedig hülye vagyok, de akkor sem értem, mi az, hogy BIOS-ban változtatható a venti sebessége. Ha a BIOS-ban vagy, miért változtatni? Ha nem ott vagy, akkor hogyan tudnád BIOS-ban változtatni, mikor nem ott vagy?
Mod: most esett le, eddig egyetlen egyszer sem mondtad, mit tettél fel. Magamtól nem tudom kitalálni, úgyhogy javaslat: a troubadix-féle verziót tedd fel, az tud szolgáltatásként is futni. Sajna, úgy vettem észre, a bejelentkezett felhasználónak rendszergazdai jogok kellenek, különben néha nem jelenik meg a system tray-ben az ikon.
Sipi
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3540M I 8GB I 128SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I DisplayPort I W10 I Gari!
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401IU Gamer laptop
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,16GB DDR5 RAM,512GBnVmeSSD
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest