Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Titokzatos OnePlus telefon és óra közeleg
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Aktív témák
-
Sipi
addikt
Figyelj, akkor most harmadjára kérlek, hogy olvasd el azt a rohadt readme-t. Miért nem vagy hajlandó megtenni?!? Az 5. pont pont ezt írja le - eddig kétszer kértem, ezek szerint egyszer sem tetted meg, bele sem néztél. Ha megtetted volna, tudnád ezt is.
Mit vársz, mit mondjunk neked? Másoljam ki a readme-ből az ide vonatkozó részt? Bocs, lusta vagyok rá, hiszen te is el tudod olvasni, és semmivel nem tudok többet mondani annál, mint a program írója.
Az utolsó kérdésnek pedig így szerintem semmi értelme. Vagy pedig hülye vagyok, de akkor sem értem, mi az, hogy BIOS-ban változtatható a venti sebessége. Ha a BIOS-ban vagy, miért változtatni? Ha nem ott vagy, akkor hogyan tudnád BIOS-ban változtatni, mikor nem ott vagy?
Mod: most esett le, eddig egyetlen egyszer sem mondtad, mit tettél fel. Magamtól nem tudom kitalálni, úgyhogy javaslat: a troubadix-féle verziót tedd fel, az tud szolgáltatásként is futni. Sajna, úgy vettem észre, a bejelentkezett felhasználónak rendszergazdai jogok kellenek, különben néha nem jelenik meg a system tray-ben az ikon.
Sipi
Aktív témák
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- Acer Aspire A315-59 15.6" FHD i5-1235U 16GB 512GB NVMe magyar bill gar
- Nitro AN515-58 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 1TB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Katana GF66 12UGS 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Használt LCD kijelzők
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest