- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Íme az új Android Auto!
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
sssent
senior tag
Csak angol (és tudtommal csak dobozos) XP Prof-ról tudsz telepíteni a COA matricádon szereplő kulcscsal.
Ha recoveryt használsz, akkor egy volume license key-jel megy fel a rendszer, tehát neked nem kell sem kulcsot megadni, sem aktiválni. Így bármilyen nyelvű XP-t tudsz telepíteni, viszont nem vagyok meggyőződve róla, hogy azt legálisan használod. A szerviz mindenesetre angol recovery-t fog telepíteni, és lemezeket tudtommal ingyen már nem adnak.
Amúgy szerintem tőlem is kaptál egy recovery szettet - ha véletlenül megfeledkeztél volna róla.
-
Innox
tag
Csak megerősíthetem, fél éve a T43-asomhoz is csak német nyelvűt adtak. De biztosan megkapod ha garanciás a géped, mert nekem is a németországi szervízből rendelték meg, mert nem volt nekik. Tehát menj be és kérd meg őket hogy adjanak, ill ha akarod vissza is állítják ingyen az eredeti állapotot.
Üdv
Aktív témák
- Bittorrent topik
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Okos Otthon / Smart Home
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- HP Probook 4740S Prémium kategóriás alumínium 17,3 HD+/CoreI5/8GbRam/RadeonHd akár játékra is
- Dell G15 gamer laptop, Ryzen 5 5600H, RTX 3050, makulátlan állapotban, bővítve 24gb ram/1TB SSD
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- Predator Helios Neo 16" FHD+ IPS i9-14900HX RTX 4060 16GB 512GB magyar vbill gar
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latutide E7280 FHD, i7 7600U, 8GB RAM, 256gb ssd, thunderbolt, számla, 6 hó gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest