Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- A Mate 80 széria csúcsa
- One mobilszolgáltatások
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
eszizoli
üzenetére
Hm, azt hiszem, értelek. Ezek szerint telepítés után egyből, mindenféle driver felpakolása _előtt_ akartad aktiválni? Mert akkor tényleg lehet ez a gond, hiszen kvázi semmi sem egyezett meg a régebben aktivált Windows alatt lévő hardverrel.
A kérdést nem teljesen értem. Arra gondolsz, hogy ha megvannak a recovery cédék, vissza tudod-e állítani a recovery partitiont? Amennyiben megvan az üres hely neki (a régi rejtett rész), akkor igen. Ha a jelenlegi rendszer elfoglal mindent, akkor nem, hiszen kell neki egy rész, ahova felmegy.
Ha most még úgyis szűz a rendszer, a helyedben lecsípnék egy részt a vinyó elejéről (amekkora eredetileg volt, sajna, én nem tudom, mennyi, talán 5 giga), beállítod rejtettre, majd utána Windows install.
Vagy dönthetsz úgy is, hogy leszarod, használod így, rejtett rész nélkül. Amikor összedől, úgyis gyalu az egésznek, s akkor állítod helyre a rejtettet, majd arról az eredeti IBM-es oprendszert.
(Annyi ''gáz'' azért van, hogy egyes programokat nem az IBM készít, hanem a gyári géphez adja. Le sem tudod tőlük tölteni, hiszen nem az övék. Ezek sajna ''elvesznek'' a számodra, míg nincs recovery készleted. Egy gyári rendszeren úgy tudom, a C:\IBMTOOLS alatt van ez a néhány program, s majd egy szakértő (pl. Shadowfax) esetleg linkel doksit, hogyan lehet a recovery-ből kinyerni ezeket anélkül, hogy újrahúznád az egész gépet.)
Sipi
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Windows 11
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ROG Strix G732LWS 17.3" FHD IPS i7-10875H RTX 2070 Super 32GB 1TB NVMe gar
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- HP ZBook Fury 15 G8 Garancia 2026.01.09.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest