Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Aktív témák
-
_ak_
addikt
A napokban filmezgettem egy kicsit, a VGA kimenetre kötöttem rá egy crt-t és bekapcsoltam az extended dislay-t, minden szépen ment amíg le nem hajtottam a noti kijelzőjét.
mivel alapjáraton én azt állítom be, h ne történjen semmi lehajtáskor, ezért azt gondoltam, h tényleg nem fog semmi történni
, de ehelyett a az extended displayt (tehát a crt-met) elsődleges megjelenítőként kezdi használni.persze ilyenkor elszáll a kmp, a képfrissítés mindig visszaáll 60hzre, etcetc A kérdés tehát, h van-e lehetőség ésha van, akkor hol, úgy beállítania rendszert, h tényleg semmi ne történjen, ha lehajtom a kijelzőt?
Szerk.: vistat használok és most jut eszembe, h lehet okosabb a topikjába is feltenni a kérdést
Aktív témák
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de ehelyett a az extended displayt (tehát a crt-met) elsődleges megjelenítőként kezdi használni.