- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Óriáskészülék, kis akksival
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
mdk01
addikt
válasz
---Lasali--- #4616 üzenetére
Hali!
Napokban beruháztam egy T61-re 2 éves nézelődés olvasgatás, gyűjtögetés után.
Én úy érzem hogy jól döntöttem bár elötte nem volt laptopom így nem sok összhasonlítási alapon van de ebbe a két évbe kialakult egy elég jó rálátásom a laptopokra.
Teljesen jól müködik minden rajta bár elég sok új dolog van a gépen számomra, mert ez egy teljesen más kategória mint egy asztali gép.
A kijelző fénye sztem jó nem tudom mi lehet vele a probléma és ahhoz képest hogy nem glare type-os a színek is megfelelők.
Maga a gép nem hangos csak az ODD zúg fel ha beolvasok vmit de szerintem ez elhanyagolható..számomra legalábbis.Bolvasási problémám még nem volt, hamar beolvas mindent.
Akkumlátor üzemidőnek nekem 3 órát ír ki teljesítmény centrikusan ami sztem nem rossz.
Mivel egy régi darab vagyok és nem követtem a 3Dmark fejlődését ezért a 2001-es verzióval teszteltem a sebességét(bár gyanítom nem tlejesen reális mert a technológia azóta sokat fejldőtt) mert azzal van összehasonlítasi alapom. Végeredmény 4800pont ez nekem teljesen jó mert nem követem a játékokat sem és lemaradtam az Unreal Tournament környékén.
Súlyra nekem nem sok egyáltalán.
Vista nekem bejön sok más userrel ellentétben a 3 év gari meg egyszerűen fantasztikus,de van egy olyan érzésem nem lesz rá szükség.Most azt mondják hagyjam már abba mert menni kellene a piacra, úgyhogy ha lesz kérdés arra is igyekszem válaszolni késöbb, bár mint első notebook tulajdonos sokat ne várj.
Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gamescom 2025: Tandem OLED monitorok az ASUS-tól
- Házimozi belépő szinten
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv magyar vibill gar
- P15 Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i5-11500H RTX A2000 16GB 1TB NVMe ujjlolv magyar vbill gar
- Macbook Pro 14" M1 PRO - 2021, 10/16 mag, 32GB RAM, 1 TERA SSD - garancia (110)
- Macbook Pro 14" M1 PRO - 2021, 8/14 mag, 16/512GB - garancia (113)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16GB RAM, 2 TERA SSD, touchbar - garancia (62)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Seagate IronWolf Pro 4TB 3,5 Recertified HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest