- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Igazán stílusos lett a Realme 15 Pro GoT Limited Edition
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
Aktív témák
-
mdk01
addikt
válasz
---Lasali--- #4616 üzenetére
Hali!
Napokban beruháztam egy T61-re 2 éves nézelődés olvasgatás, gyűjtögetés után.
Én úy érzem hogy jól döntöttem bár elötte nem volt laptopom így nem sok összhasonlítási alapon van de ebbe a két évbe kialakult egy elég jó rálátásom a laptopokra.
Teljesen jól müködik minden rajta bár elég sok új dolog van a gépen számomra, mert ez egy teljesen más kategória mint egy asztali gép.
A kijelző fénye sztem jó nem tudom mi lehet vele a probléma és ahhoz képest hogy nem glare type-os a színek is megfelelők.
Maga a gép nem hangos csak az ODD zúg fel ha beolvasok vmit de szerintem ez elhanyagolható..számomra legalábbis.Bolvasási problémám még nem volt, hamar beolvas mindent.
Akkumlátor üzemidőnek nekem 3 órát ír ki teljesítmény centrikusan ami sztem nem rossz.
Mivel egy régi darab vagyok és nem követtem a 3Dmark fejlődését ezért a 2001-es verzióval teszteltem a sebességét(bár gyanítom nem tlejesen reális mert a technológia azóta sokat fejldőtt) mert azzal van összehasonlítasi alapom. Végeredmény 4800pont ez nekem teljesen jó mert nem követem a játékokat sem és lemaradtam az Unreal Tournament környékén.
Súlyra nekem nem sok egyáltalán.
Vista nekem bejön sok más userrel ellentétben a 3 év gari meg egyszerűen fantasztikus,de van egy olyan érzésem nem lesz rá szükség.Most azt mondják hagyjam már abba mert menni kellene a piacra, úgyhogy ha lesz kérdés arra is igyekszem válaszolni késöbb, bár mint első notebook tulajdonos sokat ne várj.
Aktív témák
- Dell Latitude 9410 i5-10310U / 8gb ddr4 / 250gb m.2 / érintőkijelző/ világító magyar Bill. / töltő
- Eladó: Asus ROG Zephyrus G16 (2024) - GU605MI-QR075W
- Prémium ThinkPad T14s Gen 4 Munkaállomás, Ryzen 7 PRO 7840U w/Radeon 780m szép állapotban
- HP USB-C G5 Dokkoló (5TW10AA ABB) Új
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- AeroCool Saturn 12F ARGB Pro 3db 120mm rendszer hűtő + 3 db jár hozzá+2 távirányitó +még 1 vezérlö
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest