- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- EarFun Clip – cimpazaj
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- One mobilszolgáltatások
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
karesz501
senior tag
A baj az, hogy hiába lehet jobb a 4:3, ha a gyártósorok wide képernyőre állnak át, nem fizeted meg azt a plussz többletet amibe a 4:3 kerülne. Így sem olcsók a BC gépek, de pl. a HP már nem is gyárt 4:3-as gépet, mégse veszített a piaci részesedésből. A nagyvállalalati felfogásba nem számít, hogy egy céges user mit szeret(ne), ha megbízható és jó teljesítményű gépet kanak jó "bundle" áron akkor azt megveszik és azt kell használni. Ebből van a pénz, nem a magyar user-ekből akik a laptopinfós gépeket veszik
Nekem a fél életem az Outlook előtt telik el, nagyon sokat használom (no flame, muszály, mert ez a vállalati program). Bár a 4:3 számomra sokkal ergonómikusabbnak és használhatóbbnak tűnik, jelen esetben egy wide WSXGA(+) -on jobb dolgozni.
Filmnézéshez sokkal jobb (soha nem teszem ezt a notin...).
Dokumentumok olvasásához, kényelmesebb a 4:3, de ha már paralell kell olvasni/fordítani, min. 2 ablak esetén viszont már jóval használhatóbb a wide.
Excel-ben csak megszokás kérdése, hogy vízszintesen vagy függőlegesen terjeszted ki a munkafüzetet, szerintem mindegy.Alalpvetően abban látom a bajt, hogy a software-eket nem más elgondolás szerint fejlesztik mint régebben. Azaz nem optimalizálják őket sokkal de sokkal jobban a megváltozott trendekhez. Operációs rendszernek a minimum az lenne, hogy wide esetén függőlegesen helyezi alapból a taskbart, és úgy próbál operálni, pl.
És millió ilyen lehetőség van(lenne) még, csak nehezen kreatívkodnak vele az emberek.
Ez olyan mint a BlackBerry. Szuper jó dolog, de elsőre baromi kényelmetlen és furcsa, meg kell szokni. De utánaMondjuk én a magam részéről azt tervezem, hogy a jelenlegi T60-amat egy 14"-es T61-re fogom lecserélni, 1-2éven belül. Erős procival, SXGA+ -al és integrált videóval. Hacsak nem vet fel a pénz és nem szeretek bele egy X300-ba. Amire csak akkor van némi esély ha a cég kiküld vmi alibi továbbképzésre a US-be
Vagy az unokatesóm hazautazik megmutogatni az arab férjét és az unokaöcsémetszerk.: most olvasom, hogy volt Thinkpad tali, hívtatok és még csak nem is reagáltam rá. Ez van
A gyerek elveszi az eszemet, végre jó idő van és lehet vele bohóckodni a levegőn
Aktív témák
- Dell E5540 i5-4G/ 4gb ddr3 / 500gb Hdd / jó akku / töltő nincs, BIOS kódos/
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Dell 5580 i5-7200u / 8gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest