Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
Aktív témák
-
nemethbalazs
tag
Sziasztok mindenkinek!
Közel 2 éve vettem használtan egy T40-et azóta vagyok boldog és elégedett tulajdonosa. Mikor megvettem 256MB RAM volt benne, vettem bele 512 MB-ot, billentyű leszed, és izé... ott láttam hogy egy IC el van égve... De a laptopom működésében nincs hiba...akkor mi a fene lehet az? Baromira idegesített, de aztán hogy csak nem volt vele semmi probléma, belenyugodtam hogy ez van, talán a lefagyásért felelős IC mekkent meg
Nyomok egy linket a képről mert annak idején lefényképeztem, igaz hogy csak telefonnal (SE K750), ezért Sorry a minőségért, ráadásul este is volt...: pont a memória latt leledzik az égett IC
[link]
hátha valaki tud segíteni mi lehet ez.Előre is köszönöm mindenkinek.
Még egy kérdést ha megengedtek, A T40-embe gyárilag B-s Wlan kártya (miniPCI) van, de szeretnék bele G-t. Megoldható mindenféle moddolás nélkül úgy hogy még a Wlan visszajelző led is működjön?
Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nyomok egy linket a képről mert annak idején lefényképeztem, igaz hogy csak telefonnal (SE K750), ezért Sorry a minőségért, ráadásul este is volt...: pont a memória latt leledzik az égett IC