- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
Magnat
veterán
Sziasztok,
tud abban vki segíteni, melyik driver a javallott 7800 FireGl vga-s T42p-hez? System error üzenettel nem hajlandó úgyanis a 3dmark2003 elindulni ... a vasnak tuti nincs baja, ha imageból fel van telepítve a Win egy régebbi driverrel, akkor megyeget ... csak nemtom a verziószámát és emiatt nem akarom feltenni az imaget megint, meg 1ébként is tuti van újabb hozzá ... másik kérdésem, h mi okozhatja azt, h időnként (pár percenként, néha sűrűbben) ''beszaggat'' a gép, tehát egy töredék időre még az egérmutató is megmerevedik, aztán megy minden tovább ... néha sűrűbben csinálja, néha ritkábban. Annyit ki sikerült sakkozni, h ilyenkor a System szál fogja meg a procit a tasak manager szerint. Sztem vmi driver vagy spec ibm-es cucc okozhatja, de nem sikerül rájönnöm, melyik ... egyszer már a wint is újrahúztam miatta, aztán megint előjött sajna. Hiába kapcsolom ki a tűzfalat, víruskeresőt meg egy csomó ilyen sallangot, (amik egyébként is saját nevükön futnak) az sem segít. Innen gondolom, h vmi rendszerközelibb dolog lehet.
Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Linux Mint
- Battlefield 6
- Robotporszívók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SUSE Linux
- További aktív témák...
- DELL Precision 7760 munkaállomás
- Lenovo Thinkpad L13, 13,3" FHD IPS, I5-10310U, 16GB DDR4, 512 GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( o
- Lenovo Thinkpad L15, 15,6" FHD IPS, Ryzen 7 Pro 4750U , 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest