Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
Magnat
veterán
Sziasztok,
tud abban vki segíteni, melyik driver a javallott 7800 FireGl vga-s T42p-hez? System error üzenettel nem hajlandó úgyanis a 3dmark2003 elindulni ... a vasnak tuti nincs baja, ha imageból fel van telepítve a Win egy régebbi driverrel, akkor megyeget ... csak nemtom a verziószámát és emiatt nem akarom feltenni az imaget megint, meg 1ébként is tuti van újabb hozzá ... másik kérdésem, h mi okozhatja azt, h időnként (pár percenként, néha sűrűbben) ''beszaggat'' a gép, tehát egy töredék időre még az egérmutató is megmerevedik, aztán megy minden tovább ... néha sűrűbben csinálja, néha ritkábban. Annyit ki sikerült sakkozni, h ilyenkor a System szál fogja meg a procit a tasak manager szerint. Sztem vmi driver vagy spec ibm-es cucc okozhatja, de nem sikerül rájönnöm, melyik ... egyszer már a wint is újrahúztam miatta, aztán megint előjött sajna. Hiába kapcsolom ki a tűzfalat, víruskeresőt meg egy csomó ilyen sallangot, (amik egyébként is saját nevükön futnak) az sem segít. Innen gondolom, h vmi rendszerközelibb dolog lehet.
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Apple Thunderbolt Display (picit beégős!)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Toshiba Satellite C850 - Intel B960 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi