Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Magnat
veterán
Sziasztok,
tud abban vki segíteni, melyik driver a javallott 7800 FireGl vga-s T42p-hez? System error üzenettel nem hajlandó úgyanis a 3dmark2003 elindulni ... a vasnak tuti nincs baja, ha imageból fel van telepítve a Win egy régebbi driverrel, akkor megyeget ... csak nemtom a verziószámát és emiatt nem akarom feltenni az imaget megint, meg 1ébként is tuti van újabb hozzá ... másik kérdésem, h mi okozhatja azt, h időnként (pár percenként, néha sűrűbben) ''beszaggat'' a gép, tehát egy töredék időre még az egérmutató is megmerevedik, aztán megy minden tovább ... néha sűrűbben csinálja, néha ritkábban. Annyit ki sikerült sakkozni, h ilyenkor a System szál fogja meg a procit a tasak manager szerint. Sztem vmi driver vagy spec ibm-es cucc okozhatja, de nem sikerül rájönnöm, melyik ... egyszer már a wint is újrahúztam miatta, aztán megint előjött sajna. Hiába kapcsolom ki a tűzfalat, víruskeresőt meg egy csomó ilyen sallangot, (amik egyébként is saját nevükön futnak) az sem segít. Innen gondolom, h vmi rendszerközelibb dolog lehet.
Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 240 GB I15,6" FHD
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest