Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
válasz
Atlantis
üzenetére
Igen, tudom, nem is irigylem a munkátokat.

Ez tulajdonképpen csak egyféle: a Software Installer a régebbi progi, ezt váltja fel a System Update (de ez az átváltás már vagy másfél éve tart
). Software installer is being replaced by System Update 3. Software installer is still available at this time to allow you to transition to System Update 3. [link]
Esetleg érdemes feltenni a másikat is, mert az találhat még új dolgokat (előfordult már) - ez az átállásnak (is) köszönhető.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo LOQ - Prémium Care Garancia - i7 13650HX / 16GB DDR5 / RTX4050 / 1.5TB SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/16GB/512SSD/FHD/garancia!
- Lenovo 5-15IMH05H - Type 81Y6
- MacBook AIR 13 M1 CHIP! 8GB/256GB SSD Magyar! Fulldoboz! Akkumlátor 88%!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GeForce RTX 2070 blower (OEM HP) Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). Software installer is being replaced by System Update 3. Software installer is still available at this time to allow you to transition to System Update 3.