Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Aktív témák
-
Yaye
őstag
Buenosz diász minden kedves Thinkpad fannak!
Úgy esett hogy lecserélhettem a masinámat egy zsírúj T43-ra. Összességében csalódott vagyok. Most próbálom gyűjtögetni az érveket, hogy miért ne kérjem vissza nagyon gyorsan a régi Acerem
Azzal nem lehet mit kezdeni, hogy hogy lehet 2006-ban olyan dtr notit gyártani amin csak 2 USB csati van, azok is úgy hogy véletlenül se lehessen egyszerre használni őket. Az aggasztóan puha fedél miatt megpróbálnék nem aggódni. A kijelző fakó színeit majd megszoknám. A hiányzó Firewirét elnézném, úgy sem használtam. A nem-integráltsága ellenére elég harmatos vga (Mobility X300 128 MB) miatt szívom a fogam, de néhány komoly előnyért cserébe hajlandó volnék lemondani az újabb gamék lehetőségéről. Ezeken túl viszont két dolog bosszant leginkább:
- Nem csinálok semmit, és a proci mégis fullon pörög, ennek megfelelően a venti állandóan zúg. Indításkor még minden oké, de kis idő után a venti szó szerint felbőg, aztán picit visszavesz, de utána végig bekapcsolva marad. Figyelem a prociterhelést, de sehol semmi, a Thunderbird megy meg két oldal a Firefoxban, a terhelés folyamatosan 15% alatt, néhány percenként egy-egy villanásnyi 50% körüli tüskével. A proci ennek ellenére full 2 GHz-en megy, néha vissza-visszavesz 800-ra , de csak rövid időkre, aztán újra hosszasan fullon pörög. Jó öreg Acer TM8000 ventije legtöbbször állt, olyan csöndben volt hogy azt se hallottam hogy megy, ez meg állandóan zúg
Lehet valahol piszkálni ezt a dolgot? A Power Managerben csak a lehetséges maximum órajelet tudom beállítani, azt nem hogy mikor és mennyi időre kapcsolja föl-le.
-Olvasom hogy egyes gépeknek sípol az lcd-je. Hallott valaki hasonlóról a hálózati csatoló kapcsán? Ha adatot tolok a helyi hálózaton ahogy a csövön kifér, akkor idegesítő, magas frekis sípolás-cirpegés hallik a hálózati csati felől.
Visszakunyeráljam a 8000-est, ami csöndes volt, kemény, gyors r9700-al, firewiréval, 4 usb-vel, kártyaolvasóval, csendes hálócsatival, és rendes (bár messze nem tökéletes) színekkel, valamint sarokban lévő Ctrl gombbal? Vagy megér ennyi áldozatot egy pöcökegér, egy ujjlenyomatolvasó, a híres IBM design, meg pár fancy gyári utility? Kíváncsi vagyok a tapasztalt T-tulajok véleményére!
üdv: Y.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Automata kávégépek
- Linux Mint
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Lehet valahol piszkálni ezt a dolgot? A Power Managerben csak a lehetséges maximum órajelet tudom beállítani, azt nem hogy mikor és mennyi időre kapcsolja föl-le.