- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
Aktív témák
-
divergens
tag
sziasztok!
következő kérdésem lenne: pár napja az egyik ramom elszált, pontosabban az ami a billenytyűzet alatt van..megnéztem most hogy pontosan meddig is szól a garancia, az van még bőven..csak észrevettem a leírásban az intereten, hogy ott csak 512 ram írnak illetve 40 gigás vinyó van megadva..
Szóval kérdésem az hogy elég ha visza viszem rossz ramot..vagyis..nem is tudom pontosan melyek az erdeti ram: ami még működik,az egy kingston ram, ami olyan matrica van, hogy ha kivesszük akkor ugrik a gari..a másik ram, amelyik elromlott az meg nem tudom milyen márkáju..de matrica szerint Ibm fru 31p98 stb..szóval lehet ez is az erdeti..
mert gondoltam előszőr megpróbálom kicseréltetni..aztán ha kötekszenek akkor veszek..egyébként németorzságban vagyok, most nem szivesen válnék meg gépemtől, egy kicsi időre sem mert kell a sulihoz..
szóval mit javasoltok?
Köszi!
Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robotporszívók
- Vicces képek
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 300 // i7-8750H // 8GB RAM // 1TB HDD // GTX 1060
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 // Ryzen 5 5600H // 16GB RAM // 1TB HDD + 512GB SSD // RTX 3050
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billentyűzet AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Acer Aspire 15,6" i3-7020U 8GB RAM 512GB SSD GeForce MX130 Win11
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen8 i7 32GB DDR5, 1TB SSD garanciális 2027 májusig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest