Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android Autót minden mobilra!
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Aktív témák
-
divergens
tag
sziasztok!
következő kérdésem lenne: pár napja az egyik ramom elszált, pontosabban az ami a billenytyűzet alatt van..megnéztem most hogy pontosan meddig is szól a garancia, az van még bőven..csak észrevettem a leírásban az intereten, hogy ott csak 512 ram írnak illetve 40 gigás vinyó van megadva..
Szóval kérdésem az hogy elég ha visza viszem rossz ramot..vagyis..nem is tudom pontosan melyek az erdeti ram: ami még működik,az egy kingston ram, ami olyan matrica van, hogy ha kivesszük akkor ugrik a gari..a másik ram, amelyik elromlott az meg nem tudom milyen márkáju..de matrica szerint Ibm fru 31p98 stb..szóval lehet ez is az erdeti..
mert gondoltam előszőr megpróbálom kicseréltetni..aztán ha kötekszenek akkor veszek..egyébként németorzságban vagyok, most nem szivesen válnék meg gépemtől, egy kicsi időre sem mert kell a sulihoz..
szóval mit javasoltok?
Köszi!
Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- The Crew sorozat
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kuponkunyeráló
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest