Aktív témák
-
Magnat
veterán
Találkozott már vki olyan hibával, h az avsvc.exe ledöglik? Tegnap kikapcsoláskor előjött az üzenet és azóta szinte teljesen használhatatlan a gépem, egyik hálózati adapter sem működik (wifi, ethernet, BT, VM adapter) ... itt olvastam hasonlót, de nekem sajnos nem segített az Access connection eltávolítása. Egyszer segített az utolsó működő konfig visszatöltése, de akkor is csak addig éltek a csatolók, amíg újra nem indítottam a gépet, azóta néha segít, ha hálózat nélküli csökkentett módban letörlöm a csatolókat (normál módban még törölni sem engedi őket), utána restart után a következő kikapcsolásig időnként megjavulnak, de néha még ettől sem. Nem nagyon értem a dolgot, semmi kedvem megint Win reinstallt csinálni 2 hónapon belül másodszor (első alkalommal hasonlóan misztikus hiba miatt kellett). Jah és van még egy olyan gondom is (nemtom, van-e összefüggés, de tegnap óta jelentkezik ez is), h a tapi pad extra érzékennyé válik, ahova odahúzom a mutatót, jóformán mindenhol kivált egy klikk eseményt, de úgy tűnik, ez restart után pár percig van csak, utána megjavul
Aktív témák
- AI modernizálja Brazília áramhálózatát
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Bemutatkozott a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- Call of Duty: Warzone
- Windows 11
- OLED TV topic
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Ingatlanos topic!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billentyűzet AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Acer Aspire 15,6" i3-7020U 8GB RAM 512GB SSD GeForce MX130 Win11
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen8 i7 32GB DDR5, 1TB SSD garanciális 2027 májusig
- Lenovo Thinkpad T460s-I5 6300U-16GB RAM
- ASUS Zenbook 14X OLED
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest