- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
Aktív témák
-
mdk01
addikt
válasz
Napfénysüti #10120 üzenetére
A legtöbbünknek köztük nekem is a memória egyenlő volt a tárhellyel.
Tehát ha a gép sokat lefoglal belőle akkor kell még.
Hogy milyen? A Mhz legyen minnél több meg a tárolókapacitása is(Gigabyte)..ja és legyen olcsó.
Ez a felszín.
Én pl. jelenleg sem tudok sokkal többet a memóriákról és ha olyan helyzetben lennék mint te valószínű hetekig olvasnám a netet mire vmit megvennék.
Az hogy a Lenovo árul saját névvel ellátott memóriát annyit jelent hogy ő rárakta a védjegyét bizonyos memóriákra és garanciát vállal rá hogy az a memória tökéletesen működni fog a gépedbe. Vannak akik nem olvasgatnak heteket a neten mert nincs rá idejük, vagy mert lex@rják és van rá annyi plusz lóvéjuk hogy kifizessék, esetleg a három együtt.
Viszont ha hetekig olvasol a neten és veszel egy bizonyos memóriát se biztos hogy az a memória tökéletes lesz a gépbe.
Egy nem tökéletes memória a winfosba is tud sok idegesítő dolgot produkálni, és legtöbbünk a memóriára gyanakodna utoljára.
Megtörtént eset és memória tesztelő progik is hibátlannak jelezték a ramot.Én kétszer is átgondolnám a helyedbe hogy milyen ramot veszek.
Egy összehangolt Lenovo notit megingatni egy olcsó rammal?...hát nem tudom.
Aki dolgozik a gépen az ne vacakoljon pár ezer forinton.Nem értek a ram-okhoz, amit írtam csak a sokéves tapasztalat.
Legjobb volna utána kérdezni a ram-os topikban a dolognak.Üdv.
MOD: Látom egy páran egy véleményen vagyunk.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SQL kérdések
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- Lenovo mini laptop suli kezdésre!
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest