Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Aktív témák
-
mdk01
addikt
válasz
Napfénysüti #10120 üzenetére
A legtöbbünknek köztük nekem is a memória egyenlő volt a tárhellyel.
Tehát ha a gép sokat lefoglal belőle akkor kell még.
Hogy milyen? A Mhz legyen minnél több meg a tárolókapacitása is(Gigabyte)..ja és legyen olcsó.
Ez a felszín.
Én pl. jelenleg sem tudok sokkal többet a memóriákról és ha olyan helyzetben lennék mint te valószínű hetekig olvasnám a netet mire vmit megvennék.
Az hogy a Lenovo árul saját névvel ellátott memóriát annyit jelent hogy ő rárakta a védjegyét bizonyos memóriákra és garanciát vállal rá hogy az a memória tökéletesen működni fog a gépedbe. Vannak akik nem olvasgatnak heteket a neten mert nincs rá idejük, vagy mert lex@rják és van rá annyi plusz lóvéjuk hogy kifizessék, esetleg a három együtt.
Viszont ha hetekig olvasol a neten és veszel egy bizonyos memóriát se biztos hogy az a memória tökéletes lesz a gépbe.
Egy nem tökéletes memória a winfosba is tud sok idegesítő dolgot produkálni, és legtöbbünk a memóriára gyanakodna utoljára.
Megtörtént eset és memória tesztelő progik is hibátlannak jelezték a ramot.Én kétszer is átgondolnám a helyedbe hogy milyen ramot veszek.
Egy összehangolt Lenovo notit megingatni egy olcsó rammal?...hát nem tudom.
Aki dolgozik a gépen az ne vacakoljon pár ezer forinton.Nem értek a ram-okhoz, amit írtam csak a sokéves tapasztalat.
Legjobb volna utána kérdezni a ram-os topikban a dolognak.Üdv.
MOD: Látom egy páran egy véleményen vagyunk.
Aktív témák
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardcore café
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Okos Otthon / Smart Home
- Borderlands 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- TUF Gaming F15 FX506HCB 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7420 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Aspire A515-58M 15.6" FHD matt i7-13620H 32GB 512GB NVMe ujjolv új akku gar
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest