- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Gismo
addikt
Jó napokat!
Támadott 1 kissebb problematikám az IBM (Lenovo) R51e típusú masinámmal!
Ez a következő lenne: 1x csak beléptem a biosba, és beállítottam, hogy a a bootoláskor írja ki a részleteket (pl memória számlálás...), nos ezt már meguntam ezért újraindítottam, hogy belépjek a biosba, de a kék access IBM gomb nyomogatására nemtörténik semmi! Csak ha sokat nyomogatom, akkor sípol...!
Mitévő legyek? -
Gismo
addikt
Halihó!
Lenne 1 kérdésem az R51e ismerőihez: Mégpedig az, hogy a dvd-író mellett a jobb oldalon van 1 kis elhúzható pöcök! Az mire való? A leírásban semmi sincs róla! -
Gismo
addikt
Háát gyerekek, televan a tökéletesen a mindenem ezzel a sok rohaatt IBM programmal!
Gyalultam mindent és feltettem az XP profot és azt a Lenovo Software installert, ami szépen letöltött ''mindent'' és felis telepített! De most pl az Access IBM gombom nem működik! mert nem jön be a ThinkVantage productivity center! Meg 1 rakás prg hiányzik, az eredetihez képest( és nem a tűzfal+ vírusírtó...-ra gondolok)
Most letöltök megin mindent és felrakom még1x!
Nahh bye! -
Gismo
addikt
A topic elején beszéltek még a Lenovo Software Installer nevű progiról, ami mindenféle frissítést és telepítést végez el! Ezt használja valaki mostis?
-
Gismo
addikt
Helló, helló!
Tulajdonomba került 1 IBM R51e [link] típusú massína!
Viszont a hozzá adott XP home helyett linuxot és/vagy XP Prof-t akarok feltenni!
De előtte azt a bizonyos rejtett partíciót akarom felderíteni, hogy merre is van és arról az összes cuccot, meg a c meghajtón lévő összes drivert... kiakarom írni dvd-re! Hogy tehetném meg ezt a legegyszerűbben?
Vmi útmutatást tudtok adni?
Köszi! -
Gismo
addikt
Hi!
Lene 2 kérdésem IBM r51e-ről!
1. A benne található multiburner milyen formátumokat és milyen sebességgekkel támogat?
2. Milyen márkájú vinyó van benne?
[Szerkesztve] -
Gismo
addikt
1ébként az IBM féle tapipad olyan mint a NPQ-é vagy olyan mint az Asus-é? az NPQ-é megnyomáskor sokat mozdul, az asus-é szinte megse moccan,csak kattan 1et és már kapcsol is
-
Gismo
addikt
R51e-n nincs tapicspad? Miben különbözik még a simától? Sajna ennyire nemvagyok benne a témában!
-
Gismo
addikt
Jahh igen a másik kérdés! Milyen márkájú DVD-Író van benne alapból?
És még 1! A tapipad feletti 2(vagy 3?) gomb mit tud? Mire jó?
(IBM (Lenovo pfujj) R51e-ben)
[Szerkesztve] -
Gismo
addikt
Hali!
A Thinkpad R-el kapcsolatban lenne kérdésem!
És pedig az, hogyha megveszem az USAnotiban, akkor miket kapok hozzá? Táska?,egér...?
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Google Pixel topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest