Keresés

Aktív témák

• Tapor

csendes tag

válasz Sipi #2854 üzenetére

Oh, nagyon szépen köszönöm, átnéztem az eszközkezelőben és a rendszereszközöknél tényleg ott volt a driver.
    Még régebben kerestem ezt a progit a Lenovo honlapján az Xp-s "Drivers and downloads"- ban, de nem volt és nincs is bennne, a system update sem hozza fel, és csak most néztem meg a vistás részleget és tényleg ott volt a Power Manager program és sajna csak vistán működik é az xp-hez nincs semmi ilyen progi egyelőre.
    Megnéztem, amit ajánlottál programot, de azt az r61i nem támogatja.
    Szóval valami más progi után kell néznem, de majd megoldom.
    Minden esetre kössz a hozzászólásokat!
    Üdv

Ja, a tanulság, hogy a driver a "Power Management", a progi, meg a "Power Manager" az én típusomnál.
    KICSIT férre néztem.

• Tapor

csendes tag

Én is egy boldog r61i tulajdonos vagyok és lenne egy aprócska kérdésem, de lehet, hogy nem tudtok segíteni.
    Szóval nemrég vettem ezt a gépet, freeDOS-osan, viszont hihetetlen módon volt rajta egy kész vista. Nem baj, csináltam róla egy Recovery Media-t (1cd és 2dvd változat), ugyanis jobb szeretem az XP-t és azt tettem fel rá.

Ittt a kérdés: nem tudom felrakni az XP-re a lenovós Power Management -drive-ot (vagy progit?), vistán ment rendesen és elég hasznosnak találtam és SZERETNÉM HASZNÁLNI!
    Néztem neten a lenovo supportját és letöltöttem a " ThinkPad Power Management driver for Windows Vista, XP, 2000, Me, 98 SE", felraktam, de nem működik a progi. Rá lett telepítve, de fogalmam sincs, hogy hova, mert nem kérdezte, és ikonokat sem rakott ki. Szóval semmi jel, hogy rajta lenne (és működne), csak a vezérlőpultban,a progik eltávolításában szerepel, de nem olyan szép lenovos ikonnal, hanem egy sajátgép ikonnal (ergó nem nagyon tetszik a rendszernek?)
    Ha akármi értelmeset tudtok mondani, segítsetek, hogy tudjak mibe fogódzkodni.
    Kössz!

Aktív témák