Aktív témák
-
tucsike86
tag
Az USB DVD-írót mindenképp látnia kéne, annak semmi köze nincs az Ultrabay-hez. Ha f12-t nyomogatod a boot elején (ha jól emlékszem, de lehet f11 - a lényeg, hogy azzal választasz boot device-t), akkor megjelenik a meghajtó (mármint az ultrabay?)?
Az ultrabay-es eszközöket a windows USB eszközként érzékeli, és le is lehet őket választani menet közben is. Nézd át az usb drivereid, esetlegesen frissítsd őket, vagy a chipset drivert rakd fel újra. Szerintem azzal lesz a gond, nem hinném, hogy maga a noti ne látná az eszközt. Különösen azért gondolom ezt, mert az USB-s írót sem látja.. tuti, hogy nem hardveres a hiba.
-
tucsike86
tag
Szia!
Ki lehet, és itt van egy leírás, hogy hogyan (meg az összes többi alkatrészhez is):
[Hardware Maintenance Manual - ThinkPad R61, R61e, R61i] -
tucsike86
tag
válasz
Shadowfax #3406 üzenetére
Próbálkozom vele, jelenleg folyamatosan szükségem van az internetre VPN kapcsolat miatt, de este ki fogom próbálni. Remélem megoldódik. Azt tudom, hogyha nincs router, akkor kb fél percenként villan egyet a wifi ledje, most meg fogom nézni, hogy akkor akad-e meg az mp3, meg persze letiltom. Írok majd, ha van fejlemény.
-
tucsike86
tag
válasz
Shadowfax #3404 üzenetére
WiFi van, látod, erre nem gondoltam..
Akkor még jobban megakad, ha pl lecsukom a noti tetejét, hogy csak zenét hallgassak (.. igen, ki van kapcsolva a hibernálás és egyéb funkciók, csak a kijelzőt kapcsolja ki).A háttérben fut jelenleg 7 db svchost.exe, ibm-es tool-ok, nod32 kernel, rundll és hasonlók.. összesen 42 process, ami eléggé aggaszt. De kilövögettem őket (svchost.exe-ket nem tudtam), és úgyis akadt a hang utána is.
A hang megakadásakor felmegy ugyan a processzorkihasználtság olyan 60% környékéig, de cpu idő szerint rendezve a folyamatokat semmi nem fut, csak "A rendszer üresjárati folyamata"
-
tucsike86
tag
Sziasztok!
Remélem itt találok megoldást a problémámra, mert ha itt nem, akkor már nem tudom, hogy hol kérdezzem..
ThinkPad R40-es notim van, előtelepített XP Pro oprendszerrel. Annyi vele a gondom, hogy akármilyen hangformátum lejátszása közben kb 30 másodpercenként egy pillanatra "megugrik", azaz elhallgat a hang, olyan, mintha megakadna. Aztán szépen megy tovább.
Kodekeket mind lecseréltem, kb 7 féle lejátszóprogrammal próbálkoztam, és a létező összes SoundMax drivert kipróbáltam már.. Nulla eredmény.
Találkozott már valaki hasonló problémával? Várom az ötleteket, mert megörjít a dolog!
Előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest