- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
elektrotank
aktív tag
válasz
AndroxLord #5310 üzenetére
Nem rossz. Nekem annyi a problémám vele, hogy anno DVD-ről nyomtam fel a játékot, fel is nyomta a Galaxy-t, de sehogy se ismerte fel. Úgy értem, kiírta, hogy oké játsz vele... de aztán rámentem a PLAY-re majd dobott egy olyat, hogy nincs elegendő hely a merevlemezemen. Mintha csak úgy működne az egész, ha direkt a GOG-ról szedném le. Aztán sehogy sem sikerült megoldanom a problémát, szóval hanyagoltam a problémát és GOG kliens nélkül játszom én. Szerencsére a játékhoz tartozó patcheket meg dlc-ket meg stb.-t le tudom szedni a Galaxy-val, tehát max. erre használom. Azt tervezem, hogy váltok Steam-re inkább, lehet jobban járnék és a közeledő DLC-t is már arra váltom be.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
AndroxLord #5113 üzenetére
ti valami exploittal szedtek össze annyi pénzt?
én már minden rohadt ládát összegyűjtöttem a pályán de még csak 50k-m van.
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
AndroxLord #5113 üzenetére
Oké, köszi!
-
dannyl
addikt
válasz
AndroxLord #5016 üzenetére
-
Balu972
aktív tag
válasz
AndroxLord #3857 üzenetére
az engem is érdekelne, én lvl 36-on álltam meg, bár szerény véleményem szerint lvl 38-an már nincs ellenfél, aki tovább élne fél percnél
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest