- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
genndy
addikt
válasz
xenom0rph #19933 üzenetére
Lehet. Menüben 'Új játék' - 'Csak Hearts of Stone' vagy 'Csak Blood and Wine'. Felszintezett karaktert kapsz, a játék írja is, hogy 'Geralt felszerelése megfelelő a kiegészítőhöz'. Áthozni persze nem lehet meglévő mentésből, kapsz valami alap kardot, páncélt, főzeteket, stb. hogy ne legyen szenvedés.
Level 1 karakterrel alapsztori nélkül biztosan nem lehet DLC-zni, mert mindkettőhöz el kell jutni a főszálban egy bizonyos pontig, csak azután jelennek meg a hirdetőtáblán.
-
S1M0N
senior tag
válasz
xenom0rph #10175 üzenetére
Majd a fő szál során jutsz el hozzájuk.
De lehet, hogy rosszul mondom...
Van lent és fent egy-egy barlangbejárat, hátha valamelyik jó.
Sajna már régen volt nekem ez a rész.
De be fogsz jutni valamikor. -
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
xenom0rph #4842 üzenetére
Nekem a gyógyfüvesek tűnnek el néha, de puskázom itt.
Van olyan is hogy hiába mész oda nyitvatartási időben, nem foglalkoznak veled. Meditálni kell. A Cunny of the Goose gyógyfüvestől meg nem tudok semmit se venni, mert mindig elteleportál a kocsma túloldalára beszéd közben
-
Frod
addikt
válasz
xenom0rph #4842 üzenetére
A nagy térképen a kovácsokat nem mindenhol jelzi, meg arra is figyelj, hogy éjszaka "nincsenek a helyükön" tehát ha pl este 23:00-kor utazol oda érdemes meditálni 7:00-ig és újra "ott terem" dolgozni.
De amúgy is elég ha megjegyzed a pár fő kovács helyét akikhez a legtöbbször mész:
Novigrad - Főtér (és Hattori - ha már megcsináltad a küldetését)
Velen - Báró vára
Skellige - 'Híd Kaer Trolde-ba' melletti gyorsutazópontnál közvetlen -
FireKeeper
nagyúr
válasz
xenom0rph #4485 üzenetére
a griffin azért jó mert annak a legalacsonyabbak a szint követelményei, ergo azt tudod a leghamarabb felvenni, illetve a fejlesztett verzióknak is alacsonyabb a kritériuma (kivéve a mastercrafted, ami mindegyiknél 34). és olyan karakternek jó is ami a jelekre gyúr.
de pl kardozásra, főleg gyors stílusra a macska a best, alkímiás tanknak a medve, jeles/kardos hibridnek meg a farkas.viper kollégának annyi tanácsot tudok még adni, hogy válasszon ki egy stílust, és az ahhoz tartozó páncél fajtát (light, medium, heavy) rakjon fel minden helyre, illetve az ahhoz tartozó alap skillt tegye be, mert az sokat dob az erősségen. (cat school, griffin school és bear school techniques)
-
AndroxLord
újonc
válasz
xenom0rph #3872 üzenetére
Hát lehet hogy híján vagy az elején de annál több lesz a játék közepe fele, a végén meg már annyi hogy el se tudod költeni nekem pl.: lvl 38on 105k + 25k ami az tárgyaim között van. Én úgy szereztem ennyit hogy mindig eladtam a páncélokat, kardokat(ebből jött össze a fele), bőröket amik nem kelletek már.
-
Balu972
aktív tag
válasz
xenom0rph #3848 üzenetére
több út van, ami nekem bejött:
ignit maxra - egy idő után mindent meggyújt és közben tudsz ütni
quent maxra - a legbrutálisabb lett szvsz, ráadásul leszolyan ellenfél, aki teljesen mágia immunis és ott végig kell a pajzs
gyors vagy erős stílus - én a gyorsat preferáltamA másik út az alkímiára tolt fel sok pontot és magas szinten állítólag az is nagyon durva.
-
Gergosz2
veterán
válasz
xenom0rph #3848 üzenetére
Arra költsd amit szeretsz használni. Én a harci részt húztam meg a varázslatokat, a többit kb. semennyire. Az elején meg érdemes valami jobb fegyót túrni, mert én is sokat szívtam ez elején, hogy kb lvl. 7-ig ugyan az az ezüstkardom volt. Caftolni sem nagyon tudtam újat, mert nem volt olyan tervrajzom ami a szintemnek megfelelő fegyvert adott volna. Érdemes csinálni a side questeket, mert akkor járod a viálgot és sok lootolni érdemes helyet is találsz majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest