- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
JamesHun #5430 üzenetére
én a következőképp intéztem el:
először kinyírtam, és kilootoltam a hulláját. másnap visszamentem és megetettem vele a saját húsát. van egy másik módszer is, annál az egyik környékbelivel kell beszélni, meg nyomozgatni, annál asszem lehet valami extra lootot is szerezni, viszont én szimplán kinyírtam, mert elég szarházi arcnak tűnt. -
Archanon
őstag
válasz
JamesHun #4800 üzenetére
vs.
Felettébb különös.
Már csak azért is, mert tisztán emlékszem, hogy ez a kártya teljesen jól lett lefordítva az elején, mert megértettem a működését elég hamar - pedig milyen suta voltam a gwenthez én is, noha nem egy nagy ördöngösség, mégis remek játék. Lényeg: az az "ostrom" továbbra is a közelharci egységeket jelentené.
-
Retekegér
MODERÁTOR
-
FireKeeper
nagyúr
-
Nazara
őstag
válasz
JamesHun #2510 üzenetére
Nézelődj, van több forrás is.
Ezek szerint nekem szerencsém van, 130 óra alatt kétszer végigvittem a játékot, először normal, majd hard nehézségen, számottevő BUG egy volt -
- de a következő végigjátszáskor már az is működött.Kurafi Kölyök arénájában nem nyitotta ki a játék a rejtekajtót Lvl 33-ig jutottam, Velen és Novigrad kipucolva, Skelligét már nem birtam, muszáj volt a főküldetést végigtolni, túlságosan csábitó.
-
duvi
nagyúr
válasz
JamesHun #1054 üzenetére
Tudtommal még nincs online mentés a gog kliensébe
. Jelenleg még csak béta állapotban van és folynak a fejlesztések. Többen is felvetették már nekik ezt az opciót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest