Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
Topikgazda
válasz
Yodamest
üzenetére
a frusztráció nem élmény.
a játékfejlesztő meg nem szeretetszolgálat, hanem profitorientált vállalkozás, aki szeretne a játékából minél többet eladni, amihez az kell, hogy sokan élvezzék, és nem az, hogy Pistike 20 perc után belevágja a kontrollert a plazmába és teleírja a fórumokat azzal, hogy kurvanehéz a játék, eltántorítva a hozzá hasonlókat a vásárlástól.másrészt:
én ötödszörre játszom a játékot, ebből az utóbbi 3 alkalommal már a legnehezebb szinten, és így is felbasz időnként, de ha nem tanultam volna meg a játékot könnyebb fokozaton, lehet, hogy sose jutok el a végéig, mert hát bocsmá', de van, aki nem élvezi, hogy 8-10 óra meló után még szopatja valami, amit azért vett meg, hogy szórakoztassa.harmadrészt:
a te játékélményedből elvesz, hogy más is élvezi? nem? akkor miért zavar a csúszka? told fel maxra és hajrá.
ha ez téged zavar... nos, az egyfajta elitista fasizmus, mai társadalmunkban kevés barátja van az ilyen nézeteket vallóknak, és én ezt nem érzem hogy baj lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Dell notebook topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- További aktív témák...
- AMD GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6700XT / X470 / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 650w!
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lenry