Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• VikMorroHun

őstag

Ma olyan jót játszottam... :)

Tegnap kezdtem a harmadik végigjátszást (miután napokig nem volt hajlandó elindulni a játék, még újratelepítés után sem), és rájöttem, hogy rögtön az elején fel lehet venni egy küldetéstárgyat. Majd Skelligén oda is lehet adni Yennek. Aztán elkezdtem modokat rakni a játékba, de ehhez ki kellett bogoznom a feleslegesen túlbonyolított leírásokat/egymással ütköző felhasználói programokat/scripteket. Most úgy néz ki, hogy szabadon nézelődhetek a játékban, nincs zavaró minitérkép, küldetés leírás (de ha akarom, egy gombnyomással/witcher érzékeléssel megjelennek); Geralt tud ugrálni a sekély vízben; működik az autoloot; Dandelion nem mondja el tizenötször, hogy mi történt a korábbi részekben töltőképernyőkön :) ; van egy lámpás a hajón (mondjuk ott még nem tartok a játékban); Geralt nem csak mereven néz előre, ha elmegy valaki mellett, hanem oda fordul. Majd később lesz a szokásos gyors utazás bárhonnan, meg a vágtázás városokban is. Meg esetleg a gyorsított idejű meditáció (ami mutatja közben a játékteret, nem csak a menüt). Egyúttal megcsináltam rendesen a Friendly HUD magyarítását is.

Új hozzászólás Aktív témák