Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
Új hozzászólás Aktív témák
-
glutamin
őstag
70%
Lassan végigérek a főszálon.
-
Sonja
nagyúr
Tölthető a 9.12-es ATi driver!

-
Dj Polc
tag
Na, kivittem a másodlagos küldikkel együtt de még jó ideig fogok vele játszani

Az uccsó küldi nagyon beteg...
ui.:A traktor helyileg hol van?Nézelődtem farmokon de nem nagyon volt... -
BalaNce87
addikt
-
kozi71
senior tag
válasz
BalaNce87
üzenetére
Szerintem várj a progival még egy napot. Meg fogja hálálni. Feltéve ha ATI kártyád van.
Ha Nvidia és Xp akkor hajrá!
Hibák, a lefagyásokon kívül nálam : térkép használhatatlan,
Néha nem esik le a felrobbantott oszlopról a katona, ott lebeg a semmiben.
Mentési gondokat előbb már írtam. Ez roppantul bosszantó, mert van külön bázisról való betöltés, illetve sikeres teljes küldetés útántól, no meg ott van még a saját mentéseid is. Akár tökéletes is lehetne ha működne a dolog.
Aztán én nem tudok nyakeltöréssel ölni. Nem reagál a Z gombra semmit, hiába lopózok mögé csendben. De itt lehet én vagyok béna.
Amit hiányolok az a kés.
Az sem világos hogyan tudom odahívni az ellenálló társaim. Világit a piros kereszt majd zöld lesz, meg is jelennek autóval de nem szállnak ki. Hívásnál nem tudom átállítani autó helyet az ellenállás jelére. Gondolom akkor harcolnának.
De néha előjöttek már maguktól is. Ez a része sem eléggé tiszta. Pedig elolvastam a könyvet már párszor.
De a hangulata szerintem nagyon jó. Érdemes játszani vele. -
Enton
addikt
válasz
BalaNce87
üzenetére
Sok problémád nem lesz vele.
Csak a vége felé pár missziónál nem adja be magátol a scriptelt jeleneteket meg nem hajlandó tovább menni egy két misszió vége ponttól.
De ezeket megoldhatod úgy, hogy visszatöltesz egy előző Checkpoint vagy egy last mission töltést, és gyorsan végigcsinálod ujra azt a "kis" részt. -
BalaNce87
addikt
Én még nem kezdtem el, de már megvan a játék. Soroljatok már fel nekem néhány olyan problémát amivel elég valószínű, hogy találkozni fogok. Csak mert nem szeretnék órákat guglizni egy dolog miatt!
Köszi! -
kozi71
senior tag
Én autóval szoktam kidönteni a hangszórós oszlopokat. Már amelyik a járdán van természetesen.
A mentés nálam nem működik jól. Hiába mentem folyton a nehéz részek után.
Ha kipurcanok, mindig egy bázisra tesz vissza, és letörli a mentésem.
Az új catalyst driver nem javít semmit, azt írják azok akik már leszedték.
Marad a holnapi patch-ra várás.A „nagy ágyús” küldetést úgy is lehet teljesíteni ha nem a rendes úton megyek végig?
Tegnap simán felmásztam az ágyúnál a falon. Illetve az ott lévő állványon. Lelőttek az igaz. De hát nem is gyomláltam ki mászás előtt az öröket. Szóval a rendes úton is az ágyú talpazatáig jutok el, meg hátul felmászva is. Remélem ez után van még bőven küldetés. Ha már végig szenvedtem ezzel a folyton lefagyós programmal eddig. -
Sonja
nagyúr
Holnap jön egy beta patch, ami az ATI gondokat fogja javítani elvileg!

-
Dr.Én
veterán
Hát nem rossz játék
kicsit olyan fura hogy háztetőkön kell mászkálni
szép város is 
csak van egy gondom az atyával kell autozni egy nácihoz mad kirohan az épületből és felrobban a kéró, majd azt irja ki hogy meneküljek a nácik elöl.Menekülök nem üldöznek már de még mindig azt irja ki hogy menküljek és soha nem lessz vége melónak
-
glutamin
őstag
Valóban egy részük unalmas. Háztetőkre felmászkálni és egyesével robbantgatni. Ezt némileg kényelmesebbé teszi a rakéta vető, de abból meg ugye max 3-at lőhetünk. Igazából menet közben van értelme a dolognak, mert a megszerzett Perk-ek segítik a küldetések megoldását. Mondjuk ennek is elsősorban nehezebb fokozaton lenne értelme. Én legkönnyebben nyomom, így gyakorlatilag egy golyószóróval minden abszolválható.
-
glutamin
őstag
64%
Nekem még van bőven játszani való.
-
Enton
addikt
Akarok folytatást.
Ez így jó volt és akarom hogy folytassák, még ha nem is a pandemic, felőlem akárki csinálhatja, csak legyen legalább ennyire hangulatos.
Még pár perk hátra van és kész.
-
athomi
veterán
úgy látom nem kapkodják el a patch-et

-
Enton
addikt
Most próbálam ki:
A sárga ellenőrzőpontokon át lehet menni van papírunk hozzá, eddig mindig mindegyiken áthajtotam megállás nélkül, vagy éppen kikerültem.

-
Dj Polc
tag
Má mögvan a kocsi

-
TTomax
félisten
Látom az AA-t ez a játék sem szereti...

-
TTomax
félisten
Grafikánál jól látom hogy fényerön kivül az égvilágon semmit sem lehet állitani?Ja igen meg felbontást...
-
Enton
addikt
-
Dj Polc
tag
Az aurorát mikor kapom meg?
ill.:Hallottam hogy elvileg utcán smárolsz, lehet?: -
Enton
addikt
Az egyik előző hsz-ben rosszul írtam nem oda rakja a pontot a térképen ahol a cursor van hanem oda ahol a középső célzó kör!!!
Egy kis Duck Hunting:
[link]
-
-
madár840
csendes tag
válasz
eszgé100
üzenetére
Hát én is valami ilyesmire várok egy ideje, de szerintem majd csak az új catalist oldhatja meg a problémát(esetleg).
Az EA-s srácok tesznek az egészre nagy ívben, nem létezik hogy két 7 alatt ne sikerüljön összehozni egy javítócsomagot...
Addig is marad az 1 processzoros marhaság, vagy WIN XP...
-
eszgé100
őstag
tudtok már valami javítást arra, hogy Ati kártyán ne fagyjon be a kép?
-
glutamin
őstag
54%
Én is nemrég jártam a torony tetején. Meg mellesleg megcsináltam akkor már az 5. szintű alarmot is.
Iszonyat sok létesítmény van, amit még le kell rombolnom.
-
GabN73
addikt
amikor a tejföl torony tetejére kell menni azt hogy lehet megcsinálni? 1 v 2 szintet liftezek utánna oldalt lehet mászni...csak hogy jutok 1 szinttel feljebb?

-
G@bi90MR
aktív tag
Sziasztok!
Szeretem az efféle játékokat, videók alapján jónak tűnik. Az autó törik benne? Van egyfajta Hidden & Dangerous, Mafia, GTA, The Great Escape hangulata.
-
madár840
csendes tag
Gamepaddal küldtem, nem rossz amúgy.
Csak nekem nem jön be ez a fajta ugri-bugri amcsi-rally... -
madár840
csendes tag
Hát igen... Belekezdhetnék egy fárasztó XP telepítésbe, de vhogy nincs kedvem hozzá...
Csipkedhetnék magukat a fajlesztők, Dirt2-be meg belekezdtem aztán bele is untam
... -
-
madár840
csendes tag
Nekem sikerült játszanom valamelyik nap a game-el. Csak annyit csináltam, hogy lekapcsoltam az egyik magot a processzorban
Azt elértem hogy nem fagy le, csak olyan dög lassú lett a töltés, hogy inkább várok még...Nem jelent még meg vmi patch, vagy ilyesmi, nem tudja valaki??? -
bognar110
őstag
Hellosztok én gamepadal nyomom ! CSak nem tudom megnyomom az rt a gamepadon és céloz de forog közbe a kamera :S! Valaki tudja hogy mi lehet a hiba ?
-
PaJa1
őstag
Pont az általad emltíett dolgokat szeretném leolvasni, de nem lehet, a térképre felkerülő dolgok mind el vannak csúszva/tömörítve délkeleti irányba, így a teljes térkép csak arra jó, hogy megtudjam hol vagyok mert a kör jelzi a helyem amíg el nem mozdítom. A két réteg nem fedi egymást.
-
GabN73
addikt
miért lenne csak arra jó? tudsz zoomolni,tudsz egy célpontot megadni ( a lényege: a fehér körhöz teszi...) látod a lerombolható dolgokat,a garázsokat,a fegyókereskedőket meg a szállásokat...Nem tudom mit akarsz még 1 térképről leolvasni?

Versenyesen túl is vagyok,érdemes a versenygépet bevinni a garázsba

-
glutamin
őstag
Az milyen komoly, amikor a tankkal kergetőzök és kilövi a saját állásaikat.

-
PaJa1
őstag
Az a térkép csak arra jó, hogy belődd a saját helyedet, mást nem tudsz vele kezdeni.
A perkeket meg mint más játékokban is ment közben oldod, csinálod meg. Mindegyiknek van egy feltétele, ha azt teljesíted akkor megkapod a perkért járó jutalmat. Mindegyikhez oda van írva, hogy mit kell teljesíteni és mi a jutalom.
Megtaláltam, rájöttem, hogyan lehet megcsinálni az időmérőt amiért kapok versenyautót. Simán kapjuk küldetésként, hogy menjünk versenyezni, zászló jelzi majd a térképen.
-
athomi
veterán
mikorra várható megoldás Ati kártyákhoz Win7 alatt?
-
S e t h
nagyúr
Köszi sárcok a segítséget. jó volt olvasni az alternatívákat

Korábban a ketrecet kinyítós és elhajtós verziót csináltam, de az autót kilőtték alólam, azt hiszem kipróbálom a Kill em All verziót is

A perk küldetéseket hogyan lehet megcsinálni, ill. lehet vhogy nagy térképet is nézni minimap helyett?Zavaró ,hogy találomra választok útvonalat ha valahová el akarok jutni, mivel nem látom a nagy térképet.
-
GabN73
addikt
nekem már csak egy pár kocsi hiányzik... a versenygépeket versenyért kapjuk vagy lopni kell őket is?
-
glutamin
őstag
Akinek van türelme hozzá, érdemes a Perks-eket (mellék küldetéseket) rendesen nyomni mert általuk könnyebbé válik több főküldetés is. Én már gyűjtögetem be az autókat is.
Autóhasználat: érdemes használni, különösen olyan helyeken, ahol sok irányból lőhetnek ránk. Az autó megvéd, de idővel fel is tud robbanni. (amolyan Mafia, GTA-ban megismert módon)
Kifeszített dróton csúszás: Lefelé csúszunk, felfelé függeszkedve mászunk. Ez utóbbi elég lassú, így lelőhetek közben.
-
GabN73
addikt
-
GabN73
addikt
én van amikor Rambot játszok

-
glutamin
őstag
35%
Kezdenek jönni a nehezebb küldetések is.
-
-
romero28
senior tag
most kötöm fel magam
kiszabadítottam egy iszonyatosan őrzött túszt , kb 3 órámba tellett , és amikor sikerült , és már a kapuban voltam vele - merevre fagyott a gépem

-
Dj Polc
tag
Na , postán tart felém a játék!!!Húdevárom , húdevárom

-
Kraptor
őstag
Sok csöcs van a játékban?
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Köszi!

em, senkinek sem tetszik aki ide ír, mindenki ilyen mazohista mint te.
kiszabadítottam egy iszonyatosan őrzött túszt , kb 3 órámba tellett , és amikor sikerült , és már a kapuban voltam vele - merevre fagyott a gépem