Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Gondoltam egyet és így a játék elején elkezdtem zúzni. 4-nél feljebb nem ment az alarm szint sajnos így nem kaptam meg egyből az arany perket. Na de mind1 is.
Kérdések:
-ezek a hiding spotok működnek 4-5 alarm szintnél is? Mert ezzel vetettem véget a 4-esnek, pedig azt írja, hogy az arny perkért kapom meg ezt.
-hogyan gyűjthetek be pl egy halftracket a gaázsba, amikor csak alarm alkalmával jönnek viszont akkor nem tudok semmit berakni. Ha vége az alarmnak akkor meg minden eltűnik az udvarról. Pedig ott volt 5 halftrack meg ilyen géppuskás kocsi
Gondoltam felrobbantom őket 300 secen belül és akkor kapok perket. De hát eltűntek az udvarról, mint már említettem. -
BalaNce87
addikt
Ez a mentési rendszer nem nagyon működik nekem
Elég gyenge. Miért nem tudok menteni egy háztetőn? Hogy több módon csináljak ki egy nácit? Vagy megfigyeljem mi történik? Sok ilyen játék volt már és ott lehetett menteni rendesen. Most azt csinálta, hogy egyik mentésem után egyszerűen elvette a sniperemet és adott helyette egy mp40-et és a mission amit csináltam azt újra kellett kérnem Luctől. Na mindegy, kicsit idegesítő. -
BalaNce87
addikt
csak küldi után lehet menteni??????????? Játék közben nem?????
-
BalaNce87
addikt
Nektek nem csinálja azt, hoyg mikor egy-egy jelenetben sok a szereplő vagy sokmindent kell megjelenítenie akkor egyszerűen akadozik? Mintha közben töltené be és utána fut rendesen... Érdekes. Amúgy most kezdtem el, most csináltam meg mikor kitört a háború. Sajnos a grafikától nem vok elájulva. Kb egy mafia szint, csak kicsit jobbak a textúrák.
-
BalaNce87
addikt
-
BalaNce87
addikt
Én még nem kezdtem el, de már megvan a játék. Soroljatok már fel nekem néhány olyan problémát amivel elég valószínű, hogy találkozni fogok. Csak mert nem szeretnék órákat guglizni egy dolog miatt!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligencia topik
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Robot fűnyírók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Macska topik
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gondoltam felrobbantom őket 300 secen belül és akkor kapok perket. De hát eltűntek az udvarról, mint már említettem.
Köszi!