- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Gondolom magasabb fokozaton jobban lát az Ai, és azzal biztosan több idő elmegy ha végignézed hogy kinek mi a fullos útvonala, mert ugye keresztezik egymást, szóval nem mindegy hogy mikor szurod nyakon az ellent, ahogy az se hogy bevonszolod-e mondjuk egy pult mögé a holtestet, mivel az arra járó társa egyből kiszurja hogy "héééj Johny...te nem mozogsz...mééé?", és riadót fúj!
-
Gery9112
őstag
Érdemes hard fokozaton kezdeni, főleg ha jól ismered az előző részt. Én normalon kezdtem el, hogy kiismerjem előbb a játékot de megbántam mert eláraszt nyersanyagokkal/lőszerrel. A végefele egyre kevesebbet taktikáztam és csak daráltam az ellent.
A játékidőt az is kitolhatja, hogy mennyire szeretsz felfedezni. Az előző résszel ellentétben itt mintha több rejtett hely lenne, ami nem csak annyiban merül ki, hogy itt biztos van nyersanyag meg a fejlődésedhez szükséges gyógyszer hanem előbb hozzájuthatsz bizonyos fegyverekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series DevMode Emulátor
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- Hori Racing Wheel Overdrive
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest