- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bok92
addikt
válasz
rétisün #2446 üzenetére
Ez így van. Sajnos nem abban mérik a pénz súlyát, hogy mennyire "hasznos" munkát végez az illető. A másik meg ha színészek és sokat keresnek, akkor "érdemeljék is ki". De a sorozat szereplő közül egyik sem nyújt valami kiemelkedő teljesítményt ( összehasonlítva más sorozat szereplőivel), és akkor még a sorozat színvonaláról nem is beszéltünk... Annyi az egyedüli szerencséjük, hogy a sorozat nagy nézettséget produkál.
-
Ventur@
senior tag
válasz
rétisün #2315 üzenetére
Raj "majdnemnője"
.
Ő lenne az: Laura Spencer...jóféle
. De kovy29 erről többet tudna mesélni
.
-
leslieke
Jómunkásember
-
vvega30
senior tag
-
axioma
veterán
válasz
rétisün #1524 üzenetére
Azert az tok mas irany... megneztem en is egy csomot, az utobbiakbol mar csak feliratos van, de nekem az jobban emlekeztet a Rem rendes csaladra... egy hulyek kifigurazasan keresztul hulyeket szocializalni akaro (oktato) sorozat. Annak jo persze.
Nekem a dr. Csont sokkal jobban hasonlit tematikaban, ott a csaj kvazi Sheldon, de az meg nem ilyen alarohogos komedia. Mondjuk ott is haladva az idoben elkezdett csaladiasodni, de az elejen eros volt az elborult tudosok beutes. [Nem is illett hozza a bestseller-irosag.] -
axioma
veterán
válasz
rétisün #1500 üzenetére
A star trek-ben a TNG sorozatban (majdnem) allando szereplo volt, Wesley Crusher, a nagyon tehetseges srac, a dokino fia. Idonkent eltunt, akkor jart elvben az Akademiara... abban a szerepben szerintem nagyon erosen pozitiv hos. Hat igen, a TBBT elegge sokkal kesobb keszult ahhoz, hogy a felnotthoz nehez osszekotni a gyerekszereplot - amelyik nezonek a sorozatbeli nevenek emlegetese nem eleg ahhoz, az arcrol tenyleg nehezen ismerheti fel.
-
brownus
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest