Aktív témák
-
Cyrus
tag
Tehát szerinted a 160/160 fok az jó érték? Nekem sem hangzik rosszul, csak nem tudom, hogy a gyakorlatban ennél a terméknél mit jelent. A mostani TFT tesztben is van agy CTX 730 - as monitor, ott azt írta MLaca, hogy szemből nézve sötétebb a képernyő felső része. Ez a látószög miatt van?
Csak belegondolok, hogy a valóságban a 160 fok az milyen sok (majdnem 180 fok), tehát azt gondolnám, hogy akkor szinte minden nézetből élesen látszik a kép. Vagy nem így van? -
Cyrus
tag
Bocs, de mire gondolsz, Kingston?
-
kingston
tag
off
Valaki szöget üt a fejedbe,te + csak nézel ki a fejedből.:DD
on -
Cyrus
tag
Szerinted akkor inkább válasszak MVA panelest, de 25 ms válaszidővel? Mi a véleményed, Neduddki? A magasabb válaszidő-érték nagyon észrevehető?
-
neduddki
nagyúr
HI!
A latoszoghoz jobik esetben meg van adva egy kontraszt arany is, ez ugy nez ki, hogy c>10 vagy c>5 ha a 160/160-ra az van adva hogy c>10 akkor mva paneles a kicsike, ha c>5 akkor nagyon tn+fil-nek tunik
udv
neduddki
p.s. na ugy laccik veletlenul megincsak eltanatam.....:-))) [L]http://www.e-nts.de/ctx/pdf/s730.pdf[/L] -
Cyrus
tag
Sziasztok!
Azt a kérdést vetem fel, hogy mennyire jó egy 160/160 fokos láthatósági szöggel rendelkező TFT monitor képe, azaz mennyire szép a képe. Ilyen szögnél, ha szemből nézem a képet, akkor teljesen egyenletes képet látok? Vagy érdemes lenne MVA paneles terméket választani? Csak azokkal az a bajom, hogy mind 25ms-osak, amit meg én néztem, az 16ms-os. A típusa: CTX730G. Van valakinek konkrétan ehhez a termékhez kapcsolódó tapasztalata? Szerintetek jó monitor-e ez egyáltalán?
Köszönök minden hozzászólást előre is.
Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Windows 11
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest