- One mobilszolgáltatások
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Tudom, láttam a videói 70-80%-át az elmúlt pár évben. Sokszor megkapja, hogy gazdag az apple store-os múlt miatt, ami nem igaz, ekkor szokta ezt a pénzügyi vonalat előhúzni. De ha megnézed a cuccait: iszonyat drága volt a fürdő szaniterezése, a lapozás, az ágya, a tv-je, a fa bútorai és ajtói (egyedi készítés), a konyhája, a világítása, a napelemes rendszer, a szaunája, az összes cucca mindig high tech (épített magának egy szimulátort, ránézésre 1M+ Ft csak hogy GT7-tel játszhasson), stb.
Nem keres milliókat havonta, de ha akarna, akkor egy használt M3 simán befigyelhetne nála, de egy csomószor elmondta, hogy simán a teszt autókkal elvan, ha meg hosszú tesztre kap valamit, akkor meg pláne.
A Tesla "fikázás" is olyan, hogy amikor még vállalható volt a cég és Musk, akkor tolta ő is a szekerüket, mert alapvetően szeretné ha elterjedne az elektromos autózás. Volt erről is egy videója, hogy nem az ő értékrendje változott meg, hanem Muské, és neki ez már nem fér bele, ezért farolt ki a cég mögül. Ez szerintem korrekt, de persze lehet úgy is tekinteni, hogy köpönyegforgató.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest